Στη Λεωφόρο Αθηνών, το μποτιλιάρισμα εκτείνεται από το Χαϊδάρι έως τον Σκαραμαγκά
Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους της Αττικής, με την επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου να επιβαρύνει το ήδη πιεσμένο οδικό δίκτυο.
Στον Κηφισό, το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στο ρεύμα ανόδου, από το ύψος των Σεπολίων έως και τη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου τα οχήματα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και σχηματίζονται κατά διαστήματα ουρές. Στο ρεύμα καθόδου η εικόνα είναι ελαφρώς καλύτερη, χωρίς όμως να απουσιάζουν οι καθυστερήσεις.
Στη Λεωφόρο Αθηνών, το μποτιλιάρισμα εκτείνεται από το Χαϊδάρι έως τον Σκαραμαγκά, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση και στην Περιφερειακή Αιγάλεω, λίγα χιλιόμετρα πριν από την έξοδο προς Ελευσίνα.
Προβλήματα καταγράφονται και στη Λεωφόρο Κηφισίας στο ρεύμα ανόδου, κυρίως στο ύψος των Αμπελοκήπων, του Χαλανδρίου και του Αμαρουσίου. Δυσχέρεια παρατηρείται και στη Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου, στο ρεύμα ανόδου στην Ηλιούπολη.
Στο παραλιακό μέτωπο η κυκλοφορία διεξάγεται μέχρι στιγμής σχετικά ομαλά. Στην Αττική Οδό, ωστόσο, αυξημένη είναι η συμφόρηση στον κόμβο της Μεταμόρφωσης.
Σύμφωνα με την Αττική Οδό, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο σημειώνονται καθυστερήσεις 20–25 λεπτών από τον κόμβο Δημοκρατίας έως τον κόμβο Κηφισίας και 5–10 λεπτών στην έξοδο προς Λαμία. Στο ρεύμα προς Ελευσίνα οι καθυστερήσεις στην έξοδο προς Λαμία φτάνουν τα 5–10 λεπτά.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο:
20΄-25΄από κόμβο Δημικρατίας έως κόμβο Κηφισίας,
5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία.
Καθυστερήσεις 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα. https://t.co/0ZOpnt8Ggs— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) February 24, 2026
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πρωταγωνιστές οι Κυκλάδες και ο Αργοσαρωνικός στο πρώτο μεγάλο τριήμερο του καλοκαιριού
- H Αθηναϊκή Ριβιέρα, κορυφαίος συνταξιοδοτικός προορισμός στην Ελλάδα, πόσο έχει το τμ, ποιοι έπονται
- Εργα 110 εκατομμυρίων ευρώ στη Δυτική Μακεδονία μέσω ΑΠΔΕ
- Aύξηση 1,9% στα μεικτά κέρδη των κρατικών επιχειρήσεων της Κίνας στο α’ τετράμηνο
- Γιώργος Στάσσης: Καμία επιβάρυνση στους λογαριασμούς από το data center στην Κοζάνη
- Ιnditex (Zara): Σταθερή πορεία στο πρώτο τετράμηνο, με αύξηση 5,8% με φόντο την Μεσανατολική κρίση
- LC Waikiki: Η τουρκική αλυσίδα ένδυσης συνεχίζει την επέλαση στα νησιά, μετά τη Ρόδο, πάει Λέσβο
- Allwyn AG - Προκαταρκτικά Μη Ελεγμένα Οικονομικά Αποτελέσματα Α’ Τριμήνου 2026
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








