Επιχειρήσεις

Metlen: Προσφορές πάνω από 2,4 δισ. ευρώ για το ομόλογο – Στο 4,125% το επιτόκιο

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή στην Google
Financialreport.gr

Η εταιρία έχει θέσει ως στόχο την άντληση 500 εκατ. ευρώ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία του βιβλίου προσφορών αναφορικά με το πενταετές πράσινο ομόλογο της Metlen.

Οι προσφορές βρίσκονται πάνω από τα 2,4 δισ. ευρώ, ενώ η απόδοση διαμορφώνεται στα επίπεδα του 4,125% ενώ αρχικά οι επενδυτές ζητούσαν 4,5%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Metlen: Άνοιξε το βιβλίο προσφορών για το πράσινο ομόλογο με ενδεικτική απόδοση 4,5%

Εντολή σε BNP PARIBAS, Citigroup, και HSBC ως Από Κοινού Γενικούς Συντονιστές να διοργανώσουν την έκδοση πράσινων ομολογιών

Η εταιρία έχει θέσει ως στόχο την άντληση 500 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μetlen έδωσε εντολή στις BNP PARIBAS, Citigroup και HSBC ως Από Κοινού Γενικούς Συντονιστές (Joint Global Coordinators) να διοργανώσουν την έκδοση πράσινων ομολογιών, χωρίς εξασφαλίσεις, ονομαστικής αξίας €500 εκατομμυρίων με διάρκεια 5 ετών (NCL/Μη Ανακλητές).

Η Εταιρεία προτίθεται να διαθέσει τα κεφάλαια που θα αντληθούν από τις Ομολογίες για την ολοσχερή εξόφληση υφιστάμενων πρώτης τάξεως (senior) ομολογιών, ονομαστικής αξίας πεντακοσίων εκατομμυρίων ευρώ (€500.000.000), με επιτόκιο 2,5% και λήξη το 2024, εκδόσεως της Mytilineos Financial Partners S.A.

Προσθήκη του financialreport.gr ως
προτεινόμενη πηγή στην Google
googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Επιχειρήσεις

close menu