Πρόκειται για τη γραμμής 3 - Έτρεχαν οι εργαζόμενοι - Αποσύρθηκε το τρένο μετά από λίγη ώρα - Ταλαιπωρία για τους επιβάτες
Ακόμη ένα περιστατικό ταλαιπωρίας των επιβατών του μετρό λόγω βλάβης σε συρμό σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (04/01). Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η Εφημερίδα των Συντακτών, δεκάδες επιβάτες της γραμμής 3 του Μετρό ταλαιπωρήθηκαν για λίγη ώρα στον σταθμό Μοναστηράκι, αφού ο συρμός που ανέμεναν εκκενώθηκε και επικράτησε το αδιαχώρητο στην πλατφόρμα.
Λίγο πριν τις 8 το πρωί, ο συρμός με κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο πραγματοποίησε στάση στον σταθμό Μοναστηράκι. Το τρένο παρέμεινε για αρκετά λεπτά ακινητοποιημένο με τα φώτα μέσα στα βαγόνια να ανάβουν και να σβήνουν δύο φορές. Τελικά περίπου στις 8.10 εργαζόμενοι ενημέρωσαν το επιβατικό κοινό ότι το τρένο εκκενώνεται.
Επικράτησε συνωστισμός στην πλατφόρμα, ενώ εργαζόμενοι έτρεχαν πάνω κάτω και επιθεωρούσαν τα βαγόνια, πριν την απόσυρση του συρμού.
Για τα αίτια της καθυστέρησης και της ταλαιπωρίας δεν δόθηκε κάποια εξήγηση, ενώ δεν ήταν λίγοι οι επιβάτες που εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για ακόμη μια ταλαιπωρία.
Υπενθυμίζεται ότι μέσα στην εβδομάδα (30/12 – 03/01) καταγράφηκαν τρία προβλήματα σε συρμούς της γραμμής 1 (ΗΣΑΠ).
- Στις 30 Δεκεμβρίου, στη γραμμή 1 του μετρό συρμός έβγαζε καπνούς στο Μοσχάτο
- Την Πρωτοχρονιά άνοιξαν όλες οι πόρτες συρμού στη Γραμμή 1 στη διαδρομή μεταξύ των σταθμών Άνω Πατησίων – Περισσός, ενώ το τρένο ήταν εν κινήσει
Τρία περιστατικά σε μόλις 5 ημέρες, συνθήκη που αποκαλύπτει την εγκατάλειψη της υποδομής και τον ενδεχόμενο κίνδυνο για τους επιβάτες.
Να σημειωθεί ότι τα πρωινά του Σαββάτου η συχνότητα των δρομολογίων δεν είναι η ίδια με τα πρωινά των καθημερινών, παρόλο που μεγάλος αριθμός επιβατών μετακινείται για να μεταβεί στην εργασία του, με αποτέλεσμα να παρατηρείται συνωστισμός ούτως ή άλλως σε κεντρικούς σταθμούς.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Βοιωτία – Δυτική Αττική: Πως σε δύο νύχτες κάηκε το 55% της συνολικής έκτασης
- Απόγνωση στο Πόρτο Γερμενό: «Δεν έχει μείνει τίποτε» (video)
- Ericsson Mobility Report 2026: Το 5G κατακτά τον πλανήτη – Το 6G ετοιμάζεται να αλλάξει ξανά τους κανόνες
- Ρωσία: Πυρκαγιά σε διυλιστήριο πετρελαίου στο Κρασνοντάρ μετά από ουκρανική επίθεση με drones
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 14 Αυγούστου
- CNN: Ο κορυφαίος στρατηγός του Τραμπ, Νταν Κέιν, αναζητά «έξοδο» από τον πόλεμο με το Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Συμφωνία προ των πυλών Ιράν – Ομάν, έτοιμες οι ΗΠΑ να άρουν τον αποκλεισμό των ιρανικών λιμανιών
- Ρωσική πρεσβεία στο Βερολίνο: «Στημένη προβοκάτσια» η υπόθεση με το drone στη Λειψία
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









