Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,01% στις 19.178 μονάδες
Μικτά πρόσημα στο άνοιγμα στις ευρωαγορές με τους επενδυτές να εστιάζουν στα περιφερειακά στοιχεία για τον πληθωρισμό που θα δημοσιευθούν σήμερα.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,01% στις 19.178 μονάδες, όπως στο Λονδίνο ο FTSE100 κερδίζει 0,31% στις 8.134 μονάδες, ενώ στο Παρίσι ο CAC διολισθαίνει 0,02% τις 7.276 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ καταγράφει πτώση 0,4% στις 33.730 μονάδες, όπως στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται 0,14% χαμηλότερα στις 11.658 μονάδες.
Οι traders αναμένουν επίσης την επιλογή του υπουργικού συμβουλίου του εκλεγμένου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και προσπαθούν να εκτιμήσουν τις προοπτικές για τη χαλάρωση της νομισματικής πολιτικής της Fed.
Οι επενδυτές να τηρούν στάση αναμονής ενόψει μιας σειράς κρίσιμων μακροοικονομικών ανακοινώσεων όπως είναι ο βρετανικός πληθωρισμός την Τετάρτη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Apple και Intel εξετάζουν στρατηγική συνεργασία στα τσιπ, αλλά με παραγωγή σε βάθος χρόνου
- Ισραέλ Κατζ (υπ. Άμυνας Ισραήλ): «Δεν αποχωρούμε από τον νότιο Λίβανο»
- Βραχυχρόνιες μισθώσεις: Αυξάνονται οι πληρότητες, πέφτουν οι τιμές και οι διανυκτερεύσεις το φετινό καλοκαίρι
- Αποχωρεί μετά από 20 χρόνια η Διευθύντρια Επικοινωνίας της ΑΒ Βασιλόπουλος, Αλεξία Μαχαίρα
- Ο χρυσός υποχωρεί κάτω από τα 4.000 δολάρια καθώς το πολυετές ράλι χάνει τη δυναμική του
- Premia Properties: Ολοκλήρωσε την πρόωρη αποπληρωμή ομολογιακού δανείου 100 εκατ. ευρώ
- ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΞΙΩΝ 25 – 06 – 2026
- Παπασταύρου, Γκίλφοϊλ, ΔΕΠΑ και AKTOR έστειλαν μήνυμα για μετάβαση του «Κάθετου Διαδρόμου» από το σχέδιο στην πράξη
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








