Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,06% στις 20.014 μονάδες
Μικτά πρόσημα στο άνοιγμα στις ευρωαγορές με τους επενδυτές να παρακολουθούν τις εξελίξεις πριν την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ και τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην Εγγύς Ανατολή.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,06% στις 20.014 μονάδες, όπως στο Λονδίνο ο FTSE100 κερδίζει 0,11% στις 8.268 μονάδες ενώ στο Παρίσι ο CAC πέφτει 0,53% στις 7.357 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ καταγράφει κέρδη 0,25% στις 34.380 μονάδες και στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται 0,13% υψηλότερα στις 11.622 μονάδες.
Οι επενδυτές σταθμίζουν την περιφερειακή και παγκόσμια πολιτική αβεβαιότητα που θα μπορούσε να επηρεάσει τις αγορές και την οικονομία, συμπεριλαμβανομένης της πολιτικής αστάθειας στη Γαλλία, των επερχόμενων εκλογών στη Γερμανία και των πιθανών δασμών υπό τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΣΥΡΙΖΑ για Δημητριάδη: Εντολοδόχος του Μητσοτάκη στο σκάνδαλο των υποκλοπών
- Σύγκρουση και στα media (in.gr) για τη συνέντευξη Δημητριάδη στη Real News
- Ουκρανία και Ρωσία αλληλοκατηγορούνται για παραβίαση της εκεχειρίας
- Θαλάσσια ρύπανση στον Πειραιά από ανεφοδιασμό κρουαζιερόπλοιου στον ΟΛΠ
- Η συνέντευξη Δημητριάδη στη Real News, το deal με τη Bright και η σφοδρή επίθεση του ΠΑΣΟΚ
- Ρήτρα ίσης αμοιβής για τις γυναίκες προτείνει το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας
- Εξουδετερώθηκαν τα εκρηκτικά του drone στη Λευκάδα και συνεχίζονται οι έρευνες για την προέλευση
- Εβδομαδιαία ανασκόπηση Μητσοτάκη: Μονόλογος επιτυχιών, απουσιάζουν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τον πληθωρισμό
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








