Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,24% στις 23.657 μονάδες
Mικτά πρόσημα στο άνοιγμα στις ευρωαγορές καθώς τα στοιχεία για τις θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ ενίσχυσαν τις προσδοκίες για μείωση των επιτοκίων από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ αργότερα αυτόν τον μήνα.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,24% στις 23.657 μονάδες, ενώ στο Λονδίνο ο FTSE χάνει 0,04% στις 9.175 μονάδες και στο Παρίσι ο CAC κινείται χαμηλότερα 0,26% στις 7.698 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ ενισχύεται 0,12% στις 41.830 μονάδες, ενώ στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται πτωτικά 0,22% στις 14.749 μονάδες.
Οι επενδυτές παρακολουθούν στενά την εξέλιξη των δασμών του Τραμπ, μετά την απόφαση του ομοσπονδιακού εφετείου την περασμένη εβδομάδα που έκρινε παράνομους τους περισσότερους από αυτούς.
Ο Ντόναλντ Τραμπ κατέθεσε αίτημα στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ να εξετάσει άμεσα και να αποφανθεί επί της προσφυγής του, με την οποία επιχειρεί να ανατρέψει αποφάσεις κατώτερων δικαστηρίων που έκριναν παράνομους τους περισσότερους από τους δασμούς που είχε επιβάλει.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας «Χωριάτικο»
- Βαγγέλης Λιόλιος: Παύει «προσωρινά κάθε ενασχόληση» με το μπάσκετ
- Τα 17 ταξίδια που πρέπει να προγραμματίσετε από τώρα: Η ελληνική περιοχή που ξεχώρισε
- Η δουλειά που πληρώνει έως 775.000 δολάρια τον χρόνο
- Forbes 30 Under 30: Η επιχειρηματίας που είδε την εταιρεία της να καταρρέει πριν κλείσει τα 30
- Πώς να κρατήσετε το σπίτι ζεστό χωρίς να πληρώνετε μια περιουσία – Το λάθος με τον θερμοστάτη
- Εκλογές στη Βραζιλία: Ο Λούλα αναζητά μία τελευταία ανατροπή
- Κλείνουν παραλίες στα ΗΑΕ μετά από διαρροή πετρελαίου από δεξαμενόπλοιο
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








