Αγορές

Μικτές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

Financialreport.gr

Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,14% στις 24.318 μονάδες

Μικτά πρόσημα στο άνοιγμα στις ευρωαγορές με τους επενδυτές να εστιάζουν ενδιαφέρον στην Τεχνητή Νοημοσύνη, στα οικονομικά αποτελέσματα και στη Μεση Ανατολή.

Παράλληλα εστιάζουν στις επικείμενες αποφάσεις νομισματικής πολιτικής από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και την Τράπεζα της Αγγλίας.

Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,14% στις 24.318 μονάδες, ενώ στο Παρίσι ο CAC χάνει 0,25% στις 8.094 μονάδες.

Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ καταγράφει άνοδο 0,29% στις 48.383 μονάδες και στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται 0,21% στις 17.743 μονάδες.

Κλειστό είναι το χρηματιστήριο στο Λονδίνο λόγω αργίας.

Οι επενδυτές παρακολουθούν επίσης στενά τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, μετά τις δηλώσεις του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, για σχέδιο καθοδήγησης πλοίων στα Στενά του Ορμούζ και ενδείξεις προόδου στις διαπραγματεύσεις με το Ιράν.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu