Πολιτική

Μήνυση για τις δηλώσεις Π. Χαϊκάλη καταθέτει ο Πρωθυπουργός

Ο Πρωθυπουργός καταθέτει άμεσα μήνυση και ζητά την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών έπειτα από δηλώσεις του κ. Παύλου Χαϊκάλη στο Mega.

«Η απόλυτη συκοφαντία και αθλιότητα στην κορύφωσή τους. Ο Πρωθυπουργός καταθέτει άμεσα μήνυση και ζητά την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών» αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Η ανακοίνωση έρχεται έπειτα από δηλώσεις του κ. Χαϊκάλη στο Mega αναφορικά με την απόπειρα δωροδόκησής  του, όπως ο ίδιος καταγγέλλει.

Ο κ. Χαϊκάλης, μεταξύ άλλων, είπε ότι ο άνθρωπος που τον προσέγγισε του ανέφερε ότι ενεργούσε εκ μέρους του Πρωθυπουργού και ενός τραπεζίτη.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ διευκρίνισε πως ο ίδιος δεν μπορεί να πει αν αυτά που ανέφερε το πρόσωπο που τον προσέγγισε είναι αληθή, αλλά απλώς μεταφέρει τι του είπε.

«Απορία: Ο Σαμαράς κατέθεσε μήνυση κατά του Χαϊκάλη. Όχι όμως κατά του Μπαλτάκου, για το βίντεο. Ούτε κατά Καδιδιάρη, για το ηχητικό. Γιατί;» σχολίασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu