Πολιτική

Μωραϊτάκης : «Οι ψηφοφόροι μπορούν να στηριχθούν στην εμπειρία και την τεχνογνωσία μου»

Εντυπωσιακή και πολύ μεγάλη προσέλευση σημειώθηκε στην πρώτη ανοικτή προεκλογική συγκέντρωση, που πραγματοποίησε ο Βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Αθηνών κ. Αλέξανδρος Μωραϊτάκης.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus απέδειξε την μεγάλη δυναμική που έχει αναπτύξει ο κύριος Μωραϊτάκης ανάμεσα στο κομματικό ακροατήριο της κεντροδεξιάς παράταξης αλλά και στον επιχειρηματικό και επαγγελματικό κύκλο της Αθήνας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με αγιασμό από τον εκπρόσωπο της Εκκλησίας Πάτερ Παναγιώτη Καχρίλα.Τον υποψήφιο βουλευτή προλόγησαν οι κ. Νίκος Αναγνωστόπουλος (τέως Βουλευτής της ΝΔ στην Α΄ Αθήνας εκλεγμένος 7 φορές) και ο τέως Νομάρχης Δράμας και Τρικάλων αλλά και οικονομολόγος κ. Νίκος Βατάλης, οι οποίοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον επιτυχημένο οικονομολόγο, στον οποίο «οι ψηφοφόροι μπορούν να στηριχθούν πάνω του».

Ο κ. Μωραϊτάκης τόνισε : «Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, αλλά θέλω να χρησιμοποιήσω την τεχνογνωσία και εμπειρία της καριέρας μου στην πολιτική. Μπορώ με την στήριξη των ψηφοφόρων να προσφέρω την εξειδίκευση που λείπει στα θέματα της οικονομίας και αποτελώ την ισχυρή φωνή εμπειρίας και τεχνογνωσίας για τα προβλήματα που απασχολούν των αθηναίο πολίτη. Η χώρα χρειάζεται πρόγραμμα τετραετίας, ελπίδας και ισχυρής προοπτικής, ώστε με σταθερά βήματα και συγκεκριμένο πρόγραμμα, που διαθέτει η Νέα Δημοκρατία, να βγει πιο ανταγωνιστική στη διεθνή οικονομία. Απαιτείται από τους ψηφοφόρους, να επιλέξουν πρόσωπα με εμπειρία και γνώση της πραγματικής οικονομίας προκειμένου να βελτιώσουμε τη θέση της χώρας μας. Γι αυτό ζητώ την εμπιστοσύνη σας».

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος βουλευτής απάντησε σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων  για επιμέρους προβλήματα της καθημερινότητας που απασχολούν τους πολίτες της Αθήνας. Ετέθησαν μεταξύ άλλων τα θέματα του φόβου και της ελπίδας, της καταπολέμησης της ανεργίας, της σημασίας της χρεοκοπίας για τους ανέργους, της σημασίας των χαμηλών επιτοκίων, της πορείας της οικονομίας, της λαθρομετανάστευσης, εθνικά θέματα, ιατρικά, συνταξιοδοτικά κλπ.

close menu