Εξάλλου, και άλλες αλυσίδες βρίσκονται σε αναμονή για νέα καταστήματα σε νησιά. Για παράδειγμα η Μασούτης μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να ανοίξει νέα σημεία πώλησης σε νησιά του Ιονίου, την Κέρκυρα και τη Λευκάδα, ενώ και η ΑΒ Βασιλόπουλος βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση συνεργασιών σε νησιά
Αυξάνονται και πληθύνονται οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ οι οποίες επενδύουν στον τουρισμό, ανοίγοντας καταστήματα σε νησιά και τουριστικές περιοχές.
Σε αυτό το πλαίσιο, σύμφωνα με πληροφορίες του Financial Report, πριν από μερικές ημέρες ξεκίνησε συνεργασία της METRO AEBE για τα My Market με γνωστούς επιχειρηματίες της Νάξου, συγκεκριμένα την οικογένεια Βασαλάκη, για τη λειτουργία μέσω δικαιόχρησης franchise τεσσάρων καταστημάτων με την επωνυμία My Market.
Η εν λόγω εταιρεία δραστηριοποιείται στο νησί εδώ και χρόνια, κυρίως στα κρέατα και τα αλλαντικά και πλέον φιλοξενεί σε χώρο έξω από τη χώρα το πρώτο My Market, σε έκταση 530 τμ.
Μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να ανοίξουν, οπωσδήποτε πριν από την έναρξη της τουριστικής σεζόν και τα άλλα τρία καταστήματα, σε χώρους μεταξύ 350 και 400 τμ., τα οποία ετοιμάζονται πυρετωδώς.
Σημειώνεται ότι η εν λόγω σύμπραξη συνιστά την πρώτη για καταστήματα My Market, καθώς η εταιρεία ενθαρρύνει κυρίως τις συνεργασίες τέτοιου τύπου για τα πιο μικρά σημεία πώλησης, τα My Market Local.
Την ίδια στιγμή, και άλλες αλυσίδες βρίσκονται σε αναμονή για νέα καταστήματα σε νησιά. Για παράδειγμα η Μασούτης μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να ανοίξει νέα σημεία πώλησης σε νησιά του Ιονίου, την Κέρκυρα και τη Λευκάδα, ενώ και η ΑΒ Βασιλόπουλος βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση συνεργασιών σε νησιά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αιχμές από Γιώργο Βλάχο: Κάτι δεν πάει καλά στο Μαξίμου, δεν υπάρχει συντονισμός
- O Αθανάσιος Καββαδάς νέος υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης
- Η LG φέρνει την OLED evo C5 και ανεβάζει επίπεδο την εμπειρία θέασης
- Eurostat: Υποχώρησε 1,9% η κατασκευαστική δραστηριότητα στην ευρωζώνη τον Φεβρουάριο
- Τέλος εποχής για την αποκλειστική συνεργασία της εταιρείας των Ομπάμα με το Netflix
- Τάνκερ του Νίκου Τσάκου παρακάμπτει τα Στενά του Ορμούζ και μεταφέρει ιρακινό πετρέλαιο
- Η Euronext ολοκληρώνει τη μετονομασία του Χρηματιστηρίου Αθηνών σε Euronext Athens, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για την ελληνική κεφαλαιαγορά.
- Η UNI-PHARMA κατοχυρώνει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το TONOSAN Men’s LBD Boost
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








