Τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν αναγνωρίσεις της ειδικής διαδρομής, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Η Νέα Οδός ενημερώνει τους οδηγούς, ότι σύμφωνα με εντολή Τροχαίας, τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024, θα πραγματοποιηθούν αναγνωρίσεις της ειδικής διαδρομής, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, εντός του Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ) Μαλακάσας «Σείριος».
Για τον λόγο αυτόν, θα αποκλειστεί η είσοδος και η έξοδος του ΣΕΑ από τον Αυτοκινητόδρομο καθώς και η είσοδος από την Παλαιά Εθνική Οδό προς τον χώρο στάθμευσης ΙΧ αυτοκινήτων, από τις 09:00 έως τις 19:30, στην κατεύθυνση προς Αθήνα.
Ως εκ τούτου τα καταστήματα εντός του ΣΕΑ (ρεύμα προς Αθήνα) θα παραμείνουν κλειστά κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα.
Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.
Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ο Τραμπ απέκτησε… δικό του αυτοκινητόδρομο – Πόσο κοστίζει
- Τρεις νεκροί και επτά τραυματίες από πυροβολισμούς έξω από εστιατόριο στο Αϊντάχο
- Νύχτα αγωνίας και εκκενώσεις: Μάχη με τις φωτιές σε Βοιωτία, Αττική, Αίγιο, Φωκίδα, Κεφαλονιά
- Συλλήψεις για τις μεγάλες φωτιές σε Βοιωτία και Κεφαλονιά
- Κάθε χρόνο πιο «έτοιμοι», «θωρακισμένοι», κάθε χρόνο καμένοι
- Απίστευτη ανατροπή για τον Έλον Μασκ: Πώς έχασε εκατοντάδες δισεκατομμύρια
- Έρχεται νέο «χτύπημα» στην αντλία: Δυσοίωνες προβλέψεις για βενζίνη και diesel
- Η πύρινη λαίλαπα άφησε στάχτη και καμένα: Ποια η κατάσταση στα μέτωπα
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








