Από το ΔΣ αποχωρούν ο Απόστολος Ταμβακάκης, ο Κωνσταντίνος Μητρόπουλος και ο Αλέξιος Πιλάβιος
Νέα σύνθεση έχει εδώ και μερικές ημέρες η Πλαίσιο Computers, με το ΔΣ να εμπλουτίζεται με γνωστά ονόματα της αγοράς ακόμα και από κλάδους που δεν θα περίμενε κανείς όπως το τρόφιμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κώστας Γεράρδος συνεχίζει να ηγείται της Πλαίσιο ως Πρόεδρος και Διευθύνων
Σύμβουλος της εταιρείας, ενώ στο Διοικητικό Συμβούλιο συμμετέχει και η Κατερίνα Βασιλάκη, Chief Financial Officer της Πλαίσιο, με πολυετή εμπειρία στην Πλαίσιο, σε τομείς όπως η χρηματοοικονομική διοίκηση και ο οργανωσιακός μετασχηματισμός.
Ως ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη εντάσσονται τρία νέα μέλη: Kαταρχάς ο Νάσος Ζαρκαλής, ο οποίος διαθέτει περισσότερα από τριάντα χρόνια εμπειρίας στους κλάδους των τηλεπικοινωνιών, των τραπεζικών και των ασφαλιστικών υπηρεσιών, έχοντας περάσει από υψηλόβαθμες θέσεις στη Wind και την Εθνική Ασφαλιστική. Επίσης στο ΔΣ βρίσκεται και ο Κωνσταντίνος Κυρκίνης, συνιδρυτής του efood και ο Σπύρος Πουλίδας, διεθνώς αναγνωρισμένο στέλεχος της τεχνολογίας, καθώς διαθέτει μακρά και επιτυχημένη πορεία στην πολυεθνική επιχείρηση του κλάδου, IBM.
Κατά όσα τονίζεται από την εταιρεία, η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου αντανακλά τη φιλοδοξία της Πλαίσιο για τα επόμενα έτη: να επαναπροσδιορίσει το σύγχρονο retail, αξιοποιώντας την τεχνολογία, τα δεδομένα και τους ανθρώπους της ως τους βασικούς μοχλούς ανάπτυξης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ευρωπαϊκές αγορές: Πτωτικό φινάλε στον Αύγουστο με πετρέλαιο και επιτόκια στο επίκεντρο – Πιέσεις και στη Wall Street
- BALLY'S INTRALOT Α.Ε. - Οικονομική έκθεση BALLY’S INTRALOT (2026,Εξαμηνιαία,Ενοποιημένη)
- Bally’s Intralot: Έσοδα 544,2 εκατ. ευρώ στο εξάμηνο αλλά ζημιές 14,3 εκατ. ευρώ
- BALLY'S INTRALOT Α.Ε. - Δελτίο Τύπου: Οικονομικά Αποτελέσματα Α’ Εξαμήνου 2026
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
- Λιονέλ Μέσι: Τέλος εποχής για την Εθνική Αργεντινής – «Ευχαριστώ το Θεό που με έκανε Αργεντινό»
- Decathlon: Προς εξαγορά του 50% της Sport 2000 France
- Γερμανία: Στο 2,9% ο πληθωρισμός, ενισχύονται οι προσδοκίες για νέα αύξηση επιτοκίων από την ΕΚΤ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








