ΟΛΜΕ και ΔΟΕ έχουν κηρύξει νέες στάσεις εργασίας από τις 11:00 π.μ. για τη συμμετοχή στα συλλαλητήρια
Νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο με τη συμμετοχή φοιτητών, μαθητών και εκπαιδευτικών πραγματοποιείται στις 12:00 σήμερα το μεσημέρι στα Προπύλαια κατά των μη κρατικών πανεπιστημίων, ενώ περίπου 150 πανεπιστημιακές σχολές τελούν υπό κατάληψη. Συλλαλητήρια θα πραγματοποιηθούν επίσης στη Θεσσαλονίκη (Καμάρα), την Πάτρα (πλατεία Γεωργίου), και σε άλλες πόλεις της χώρας.
ΟΛΜΕ και ΔΟΕ έχουν κηρύξει νέες στάσεις εργασίας από τις 11:00 π.μ. για τη συμμετοχή στα συλλαλητήρια. Το ΔΣ της ΟΛΜΕ “στηρίζει το δημόσιο χαρακτήρα των Πανεπιστημίων και καλεί όλους και όλες να συμμετέχουν μαζικά στην κινητοποίηση των φοιτητών/-τριών την Πέμπτη 01/02 στις 12:00 στα Προπύλαια (και σε όλες τις κινητοποιήσεις ανά τη χώρα)” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Ομόφωνα «ναι» στις εξετάσεις με ψηφιακά μέσα αποφασίστηκε εν τω μεταξύ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στο Πανεπιστήμιο και Πολυτεχνείο Κρήτης, στα Πανεπιστήμια Πειραιά και Δυτικής Αττικής. Συνεχίζονται εξάλλου οι καταλήψεις περίπου στο 1/3 των τμημάτων, δηλαδή 150 περίπου τμήματα τελούν υπο κατάληψη σε σύνολο 433.
Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την ίδρυση μη κρατικών μη κερδοσκοπικών παραρτημάτων στη χώρα μας, ένα νομοσχέδιο που θα περιλαμβάνει και άρθρα για το δημόσιου πανεπιστημίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σταδιακό φινάλε για το Cybertruck της Tesla με στροφή της παραγωγής προς το αυτόνομο Cybercab
- ΗΠΑ: Νομοθετική «καταιγίδα» για την AI ετοιμάζουν οι Δημοκρατικοί – Στο στόχαστρο οι τεχνολογικοί κολοσσοί
- Νέος χάρτης δόμησης: Οι «κερδισμένοι» δήμοι από τα 1,85 εκατ. επιπλέον τετραγωνικά – Πού αυξάνονται οι συντελεστές
- ΟΝΥΞ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
- ΟΝΥΞ Τουριστική: Γεωθερμική γεώτρηση και έργα υποδομής για την επένδυση στη Σάνη Χαλκιδικής
- COCA-COLA HBC AG - Notification of transactions by Persons Discharging Managerial Responsibilities (“PDMRs’)
- Επενδύσεις εκατ. δολαρίων της Alphabet σε Qualcomm και SpaceX
- REAL CONSULTING Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








