Επιχειρήσεις

Νέος COO στη Rafarm o Νίκος Παπανικολάου

Financialreport.gr

Την έλευσή του ανακοίνωσε η εταιρεία στα Social media

Ο Νίκος Παπανικολάου, έμπειρο στέλεχος σε φαρμακευτικές εταιρίες αναλαμβάνει νέο ρόλο στη Rafarm, ως COO.

Το γεγονός ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία μέσα από τα Social media: «Με χαρά ανακοινώνουμε τον διορισμό του Νίκου Παπανικολάου ως Γενικού Διευθυντή Λειτουργιών (COO) της Rafarm. Ο Νίκος διαθέτει βαθιά εμπειρία σε επιχειρησιακή ηγεσία και ισχυρό ιστορικό στην προώθηση της απόδοσης, στην ενίσχυση της συμμόρφωσης και στην ηγεσία του επιχειρηματικού μετασχηματισμού σε περιβάλλοντα παραγωγής με αυστηρή ρύθμιση».

Με σπουδές στη Χημεία στη Θεσσαλονίκη, o Nίκος Παπανικολάου μεταπηδά στη Rafarm, μετά από εντεκαετή διαδρομή στην γνωστή φαρμακευτική Βοeringer Ingelheim, όπου ήταν επικεφαλής της παραγωγής. Προηγουμένως ήταν επί εννέα χρόνια στην εταιρεία Specifar, επίσης στο χώρο του φαρμάκου.

Η έλευσή του στην εταιρεία γίνεται σε μια κομβική στιγμή για την πορεία της, με φόντο την σημαντική επένδυση στην Τρίπολη, με μονάδα που θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2026.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu