Μέχρι τις 30 Ιουνίου 2015 θα παραταθεί η υποβολή του Ε9 του 2015 με νομοθετική ρύθμιση που θα κατατεθεί άμεσα προς ψήφιση στη Βουλή.
Σημειώνεται πως οι φορολογούμενοι που απέκτησαν, πώλησαν ή μεταβίβασαν με γονική παροχή ή δωρεά ακίνητα εντός του 2014 είχαν αρχικά προθεσμία έως τις 31 Μαρτίου 2015 για να υποβάλουν ηλεκτρονικά το έντυπο Ε9 και να δηλώσουν τις μεταβολές στην περιουσιακή τους κατάσταση.
Ωστόσο για τη διευκόλυνση των φορολογουμένων και μετά από αιτήματα που είχαν υποβληθεί προς τη γενική γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου αποφασίσθηκε η παράταση της διαδικασίας υποβολής έως τις 30/6.
Ακόμη, η ΓΓΔΕ διευκρίνισε ότι έως τις 30/6 θα υποβληθούν και οι δηλώσεις στοιχείων ακινήτων (Ε9) έτους 2016 για τις μεταβολές της περιουσιακής κατάστασης που πραγματοποιήθηκαν ή θα πραγματοποιηθούν μέχρι και την 31η Μαΐου 2015.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Το Ιράν προειδοποιεί για σκληρότερη κλιμάκωση αλλά η οικονομία του δέχεται σοβαρά πλήγματα
- I-dee: Το ψηφιακό «πορτοφόλι» για σπίτια, αυτοκίνητα, κινητά και αντικείμενα αξίας
- ΕΚΤ: Προς νέα αύξηση επιτοκίων στη σημερινή συνεδρίαση
- Ξενοδοχεία αντεπιτίθενται στα εξοπλισμένα διαμερίσματα – Η κίνηση της Radisson
- Ο Τραμπ έταξε 5.000 δολάρια σε κάθε Αμερικάνο αν το κόμμα του διατηρήσει το Κογκρέσο
- UBS: Ο Ermotti προειδοποιεί για περίοδο υψηλότερων επιτοκίων εν μέσω αυξανόμενων κινδύνων
- Στο κόκκινο οι αγορές της Ασίας με το Brent πάνω από τα 100 δολάρια
- iPhone Duo: Το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone της Apple ξεκινά από 1.999 δολάρια
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








