Αθλητισμός

Ντρισμπιώτη: Η απόφαση της ΕΟΕ να με ορίσει σημαιοφόρο με γεμίζει συγκίνηση και υπερηφάνεια

Τι αναφέρει σε ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης

H απόφαση της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής να είναι σημαιοφόροι για την Ελλάδα στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων Παρίσι 2024 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Αντιγόνη Ντρισμπιώτη προκάλεσαν συναισθήματα χαράς στους Καρδιτσιώτες.

Η Καρδιτσιώτισσα πρωταθλήτρια του βάδην έχει κερδίσει το σεβασμό και την εκτίμηση όλης της τοπικής κοινωνίας για τους μεγάλους αγώνες που έχει δώσει στη ζωή και στον στίβο

Η ίδια σε ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:

“Η απόφαση της Ε.Ο.Ε. να με ορίσει μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σημαιοφόρο της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, με γεμίζει συγκίνηση και υπερηφάνεια.

Για κάθε αθλήτρια και για κάθε αθλητή, το να κρατάει τη σημαία της χώρας του στην τελετή έναρξης της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης στην ιστορία του κόσμου, είναι η ύψιστη τιμή.

Τέτοιες στιγμές τα όνειρα, οι προσδοκίες, οι κόποι και οι αγώνες μιας ζωής ολόκληρης αφιερωμένης στον Αθλητισμό περνούν αστραπιαία από το μυαλό, αλλά αμέσως οι ανάγκες της προετοιμασίας σε προσγειώνουν στις απαιτήσεις των ημερών που έρχονται.

Στο Παρίσι, όλα τα παιδιά της ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής, θα κάνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε, ώστε για ακόμα μία φορά να σηκώσουμε ψηλά τα ελληνικά χρώματα”.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu