Σύμφωνα με τους όρους σχεδίου διαπραγμάτευσης μετοχών
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της PMorgan Chase, Τζέιμι Ντάιμον θα πουλήσει ένα μέρος του μεριδίου του στην τράπεζα το 2024, κάτι που κάνει πρώτη φορά από την αρχή της θητείας του στην εταιρεία.
Ο Ντάιμον και η οικογένειά του σκοπεύουν να πουλήσουν 1 εκατομμύριο από τα 8,6 εκατομμύρια μετοχές που κατέχουν, σύμφωνα με τους όρους ενός σχεδίου διαπραγμάτευσης μετοχών.
Η πώληση γίνεται για λόγους «χρηματοοικονομικής διαφοροποίησης και φορολογικού σχεδιασμού και ο Ντάιμον συνεχίζει να πιστεύει ότι οι προοπτικές της εταιρείας είναι πολύ ισχυρές», ανέφερε η τράπεζα.
Ο Ντάιμον ήταν στο τιμόνι της μεγαλύτερης Αμερικανικής τράπεζας για σχεδόν 18 χρόνια και την οδήγησε στην οικονομική κρίση του 2008. Νωρίτερα φέτος, εκπόνησε συμφωνία διάσωσης για την First Republic Bank, η οποία όμως οδηγήθηκε σε αποτυχία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αναλυτικά οι επτά κλάδοι για υποχρεωτική Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας από 29/6
- Aktor και Motor Oil επιβεβαιώνουν ότι συζητάνε για το FSRU Αλεξανδρούπολης
- Η Aktor διεκδικεί το 75% των Ηλέκτωρ και Thalis – Σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με τη Motor Oil
- Χρηματιστήριο: Επιστροφή στα κέρδη (+0,74%) με τράπεζες, Coca-Cola, Motor Oil και ράλι από ΕΛΛΑΚΤΩΡ
- ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. - ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΔΣ-ΕΕ-ΕΑΥ
- ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ «ALPHA TRUST ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»
- ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. - ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΘΕΣΗΣ Δ.Σ., ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ Η ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘ. ΣΤΕΛΕΧΩΝ
- ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - Γνωστοποίηση σημαντικής μεταβολής δικαιωμάτων ψήφου σύμφωνα με τον Ν. 3556/2007
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








