Σύμφωνα με τον οικονομικό σύμβουλο του Λευκού Οίκου, Κέβιν Χάσετ, όπως μεταδίδει το Bloomberg
Ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να παύσει από τα καθήκοντά του τον πρόεδρο της Federal Reserve (Fed) Τζερόμ Πάουελ σύμφωνα με υψηλόβαθμο αξιωματούχο του Λευκού Οίκου, όπως μεταδίδει Bloomberg.
Ειδικότερα, ο οικονομικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου, Κέβιν Χάσετ, ερωτηθείς αν η απόλυση του προέδρου της Fed είναι μία επιλογή, δήλωσε ότι ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και η ομάδα του θα εξετάσουν το θέμα.
“Ο πρόεδρος και η ομάδα του θα συνεχίσουν να μελετούν αυτό το θέμα”, είπε ο Χάσετ σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο απαντώντας στην ερώτηση.
Την Πέμπτη΄, ο Τραμπ κατηγόρησε τον Πάουελ ότι “κάνει πολιτική” μη μειώνοντας τα επιτόκια της κεντρικής τράπεζας, ενώ υποστήριξε ότι διαθέτει την εξουσία να εκδιώξει τον Πάουελ από τη δουλειά του “πολύ γρήγορα”.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αλβανία: Διαμαρτυρίες για την ανέγερση και άλλου πολυτελούς θερέτρου στις ακτές της Αδριατικής
- Δυστύχημα στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής: Ισόβια κάθειρξη στον ιδιοκτήτη
- Λίβανος: Ισραηλινά πλήγματα μετά την προειδοποίηση εκκένωσης
- Δεξαμενόπλοιο επλήγη από βλήμα στα ανοιχτά του Ομάν
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Πληρωμές 50,4 εκατ. ευρώ από 15 έως 19 Ιουνίου
- Γιαννιτσά: Ομόφωνα ένοχοι οι 4 κατηγορούμενοι για το δυστύχημα στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής
- Δένδιας: Νέα εξειδικευμένη μονάδα παραγωγής drones στη Μαλακάσα
- Σεχμπάζ Σαρίφ: «Εντός 24 ωρών οι υπογραφές για τη συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν» – Ιρανικό ΥΠΕΞ: Όχι την Κυριακή
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









