Νέα

Ο ξεχωριστός Γιάννης Στουρνάρας από την κορυφή ως τα νύχια…

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος έχει έναν μοναδικό τρόπο να ξεχωρίζει ως ομιλητής σε ημεδαπά και διεθνή φόρα

Ο Γιάννης Στουρνάρας πάντα ξεχώριζε. Και δεν αναφερόμαστε στην επιστημονική του επάρκεια, στον τρόπο διοίκησης στην Τράπεζα της Ελλάδος ή στην οξυδέρκειά του να βρίσκεται στη σωστή στιγμή στη σωστή θέση. Ξεχώριζε και ξεχωρίζει για το στυλ του.

Πάντα φινετσάτα κοστούμια και αξεσουάρ, ανάλογα με την εποχή και την επιταγή της μόδας. Όσοι τον έχουν δει από κοντά δεν είναι δυνατόν να μην έχουν προσέξει, πέραν της ατομικής του καλλιέπειας, και την ενδυματολογική του κομψότητα. Οι επιλογές και η σημασία στη λεπτομέρεια  χαρακτηρίζουν τη λεπτότητα του γούστου.

Ποιος δεν θυμάται το πρόσφατο και συνάμα τόσο μακρινό 2014 των σκοτεινών μνημονίων, όταν ο Γιάννης Στουρνάρας ως υπουργός Οικονομικών παρέδιδε τη σκυτάλη του υπουργείου στον Γκίκα Χαρδούβελη και εκμυστηρευόταν τις ολονύκτιες διαπραγματεύσεις με την τρόικα που πέρναγε μαζί με τον Χρήστο Σταϊκούρα. «Εγώ με σούσι και ο Χρήστος με σουβλάκια», έλεγε δείχνοντας τις γαστρονομικές του προτιμήσεις και όχι μόνο.

Γι αυτό και η επιλογή των δερμάτινων υποδημάτων Prada platform Derby (από 750 έως 950 ευρώ το ζευγάρι) κατά την ομιλία του στο Πανεπιστήμιο του Liverpool, δεν ξενίζουν.

Αντιθέτως επιβεβαιώνουν: ο Γιάννης Στουρνάρας έχει τον τρόπο να «κοιτάει αφ΄υψηλού». 

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu