Υποβλήθηκαν συνολικές προσφορές ύψους 1,062 δισ. ευρώ, που υπερκάλυψαν το ζητούμενο ποσό κατά 2,12 φορές
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΔΔΗΧ, στην άντληση 600 εκατ. ευρώ προχώρησε την Τετάρτη το ελληνικό Δημόσιο, μετά την δημοπράτηση εξάμηνων εντόκων γραμματίων ύψους 500 εκατ. ευρώ.
Υποβλήθηκαν συνολικές προσφορές ύψους 1,062 δισ. ευρώ, που υπερκάλυψαν το ζητούμενο ποσό κατά 2,12 φορές, ενώ η απόδοση διαμορφώθηκε στο 2,85%. Στην αντίστοιχη δημοπρασία του Αυγούστου, η απόδοση είχε διαμορφωθεί στο 3,09%.

Η δημοπρασία πραγματοποιήθηκε μέσω των Βασικών Διαπραγματευτών Αγοράς (Primary Dealers), και η ημερομηνία διακανονισμού είναι η Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024.
Έγιναν δεκτές προσφορές μέχρι του ύψους του δημοπρατηθέντος ποσού, καθώς και μη ανταγωνιστικές προσφορές ύψους 100 εκατομμυρίων Ευρώ.
Δε θα γίνουν αποδεκτές συμπληρωματικές μη ανταγωνιστικές προσφορές την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024.
Σημειώνεται ότι κατά τις δημοπρασίες δεν καταβάλλεται προμήθεια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Παναγόπουλος σε ΠΑΣΟΚ: «Δεν με εξέλεξε καμία κομματική επιτροπή – Αυτόνομη και ακηδεμόνευτη η ΠΑΣΚΕ»
- Bally’s Intralot: Αγόρασε 900.000 ίδιες μετοχές αξίας 858.146 ευρώ
- Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας
- Δημόσια προσφορά ομολογιών 18 με 20/2 από την CAPITAL CLEAN ENERGY CARRIERS CORP.
- Eυρωπαϊκές αγορές: Μικτά πρόσημα και έντονη νευρικότητα
- Scope: Αναβαθμίζει το αξιόχρεο της Εθνικής Τράπεζας σε BBB+ με σταθερή προοπτική
- ΠΑΣΟΚ: Ζητάει «διευκόλυνση» λόγω Συνεδρίου από τον Παναγόπουλο, με παραίτηση από την ΓΣΕΕ
- Softweb: Εγκρίθηκε η αύξηση κεφαλαίου των 72.000 ευρώ από τη ΓΣ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







