Η αλλαγή με απόφαση της υφυπουργού Παιδείας, Ζέτας Μακρή θα ισχύσει για την επόμενη σχολική χρονιά 2024 - 2025
Αλλάζει η ώρα αποχώρησης των παιδιών από τα ολοήμερα δημοτικά Σχολεία, σύμφωνα με απόφαση της υφυπουργού Παιδείας, Ζέτας Μακρή για την επόμενη σχολική χρονιά 2024-25, η οποία δημοσιεύθηκε σε Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.
Τι ορίζει αναλυτικά το ΦΕΚ για την ώρα αποχώρησης στο Ολοήμερο Δημοτικό:
«Ρυθμίζουμε για το σχολικό έτος 2024-25, την ώρα αποχώρησης από τις σχολικές μονάδες που εφαρμόζεται το Αναβαθμισμένο πρόγραμμα ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου, ως εξής:
- Για το σχολικό έτος 2024-25, η αποχώρηση των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου που παρακολουθούν το πρόγραμμα του αναβαθμισμένου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου λαμβάνει χώρα στις 15:50, με το πέρας της δεύτερης διδακτικής ώρας της 2ης ζώνης, ή στις 17:30, με τη λήξη του προγράμματος.
- Επιπλέον, δύναται η αποχώρηση να λαμβάνει χώρα και στις 14:55 με το πέρας της 1ης διδακτικής ώρας της 2ης ζώνης».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χρηματιστήριο: Νέα βουτιά 1,14% με τις τράπεζες ξανά στο στόχαστρο των ρευστοποιήσεων – Στο 4,47% η ΕΥΔΑΠ
- Στο μικροσκόπιο και το τρίτο εργοστάσιο της ΒΙΟΛΑΝΤΑ στο Μακρυχώρι Λάρισας (video από drone)
- COCA-COLA HBC AG - Notification of transactions by Persons Discharging Managerial Responsibilities (“PDMRs’)
- Αναβολή για την Τετάρτη (17/2) πήρε ο Χρήστος Μαυρίκης προκειμένου να δικαστεί από το Αυτόφωρο (βίντεο)
- Εφετείο Πειραιά: Αποζημίωση 50.000 ευρώ για ενοχλητικές κλήσεις μάρκετινγκ
- Wall Street: Κινείται πτωτικά με τις μετοχές τεχνολογίας στο επίκεντρο
- Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων: Στις 9 Μαρτίου οι αιτήσεις για χορήγηση δανείων
- ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΞΙΩΝ 18 – 02 – 2026
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








