Οι ερυθρόλευκοι κοντράρονται με την ομάδα του Αντόνιο Κόντε, δύο μέρες πριν τη μεγάλη αναμέτρηση με την Ίντερ
Ο Ολυμπιακός έχει ταξιδέψει στην Ιταλία και απόψε (19:00, Cosmote Sport 3) δίνει ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην πρωταθλήτρια της Serie A, Νάπολι.
Οι ερυθρόλευκοι κοντράρονται με την ομάδα του Αντόνιο Κόντε, δύο μέρες πριν τη μεγάλη αναμέτρηση με την Ίντερ και εννιά πριν από την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος για τη νέα σεζόν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη.
Η αναμέτρηση, η οποία θα διεξαχθεί στην πόλη Ισέρνια και στο ανακαινισμένο στάδιό της ονόματι «Lancellotta», αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους Πειραιώτες να… μετρήσουν τις δυνάμεις κόντρα σε έναν αντίπαλο κορυφαίου επιπέδου, που αγωνίζεται στο Champions League.
Αυτό θα είναι το 8ο φιλικό παιχνίδι της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και το πιο δυνατό, με τους Πειραιώτες να έχουν έξι νίκες κόντρα σε Μπρέντα, Νόριτς, Άλκμααρ, Ντεν Χάαγκ, Αλ Τααβόν και Ουνιόν Βερολίνου, μαζί με μία ισοπαλία κόντρα στη Χέρενφεϊν.
Πριν από μια βδομάδα και συγκεκριμένα το Σάββατο ο Ολυμπιακός έδωσε το τελευταίο του φιλικό πριν τη Νάπολι, κόντρα στην Ουνιόν στο Βερολίνο, επικρατώντας με 1-0 με εκπληκτικό τέρμα του Τσικίνιο.
Η μοναδική απουσία που έχει ο Ολυμπιακός
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Μεντιλίμπαρ έχει μία μόνο απουσία, αυτή του τραυματία Ζέλσον Μαρτίνς, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό και «τρέχει» για να προλάβει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Asteras AKTOR.
Όπως όλα δείχνουν, ο Βάσκος τεχνικός θα παίξει με δύο διαφορετικές ενδεκάδες στα φιλικά με Νάπολι και Ίντερ, όπως ακριβώς έχει κάνει και στις προηγούμενες φιλικές αναμετρήσεις της ομάδας.
Για τη Νάπολι το αποψινό φιλικό αποτελεί την πρόβα τζενεράλε λίγες μέρες πριν την έναρξη της Serie A και την πρεμιέρα κόντρα στη Σασουόλο.
Εκτός δράσης παραμένει ο τραυματίας αμυντικός της Μποντζόρνο, αμφίβολη η συμμετοχή του Μπόκεμα για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Ευρωαγορές: Στο κόκκινο οι δείκτες, βαρίδι η HSBC – Πτώση σε Λονδίνο, Παρίσι και Φρανκφούρτη
- Saudi Aramco: Αυξάνει τις προσφορές πετρελαίου στην Ευρώπη καθώς αποκαθίστανται οι προμήθειες
- Κόκκαλης: Αγορές μετοχών 3,66 εκατ. ευρώ της Intracom μέσα σε εννέα ημέρες
- Orilina Properties: Ξεκίνησε η απορρόφηση της θυγατρική Γερανίου Αναπτυξιακή
- Εκλογές στο Ισραήλ: Σφοδρές αλληλοκατηγορίες Νετανιάχου και Αμπάς για νοθεία – Παρέμβαση της αντιπολίτευσης
- ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤOΧΩΝ - Ανακοίνωση ρυθμιζόμενης πληροφορίας του Ν. 3556/2007 (Γνωστοποίηση συναλλαγών)
- Pizza Fan: Παραδέχθηκε ότι γνώριζε για το παράνομο «κέρασμα» ο ιδιοκτήτης – Αρνείται την εγκληματική οργάνωση
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








