Η Διοίκηση και το προσωπικό του ομίλου Fourlis εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες στον απερχόμενο Διευθύνοντα Σύμβουλο, Δημήτρη Βαλαχή
Ο Γιάννης Βασιλάκος, είναι ο νέος CEO του Ομίλου Fourlis, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία. Από το 2010 έως το 2025, ο κος Βασιλάκος, υπήρξε βασικό στέλεχος της Κωτσόβολος αναλαμβάνοντας το 2018 τη θέση του Αντιπροέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου.
Η ανακοίνωση:
Ο όμιλος Fourlis ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την συμφωνία ανάληψης καθηκόντων Διευθύνοντος Συμβούλου από τον κ. Γιάννη Βασιλάκο, έναν
καταξιωμένο επαγγελματία με πολυετή εμπειρία στον κλάδο της Λιανικής.
Ο κ. Βασιλάκος έχει διαγράψει μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία στον χώρο για περισσότερα από 20 χρόνια έχοντας διατελέσει σε καίριες διοικητικές θέσεις σε κορυφαίες εταιρείες του κλάδου.
Από το 2010 έως το 2025 υπήρξε βασικό στέλεχος της Κωτσόβολος αναλαμβάνοντας το 2018 τη θέση του Αντιπροέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου.
Πριν την ένταξή του στο δυναμικό της Κωτσόβολος, είχε διατελέσει Διευθυντής Λιανικής και Εμπορικός Διευθυντής στη Multirama, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του ως Marketing Manager στην εταιρεία Πουλιάδης & Συνεργάτες και συνέχισε στον Όμιλο Informer ως Business Unit Manager του τομέα
Ξενοδοχειακών Λύσεων. Είναι απόφοιτος του Ashridge Business School στο Ηνωμένο Βασίλειο και του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος.
Η ανάληψη καθηκόντων CEO από τον κύριο Βασιλάκο θα ισχύσει την 1/7/2025. Η Διοίκηση και το προσωπικό του ομίλου Fourlis εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στον απερχόμενο Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Δημήτρη Βαλαχή, για τη σημαντική προσφορά του στον όμιλο. Ο κύριος Βαλαχής θα αναλάβει τη διεκπεραίωση σημαντικών project του ομίλου έως την ολοκλήρωσή τους.
Ο κ. Βασίλης Φουρλής, Πρόεδρος του oμίλου Fourlis, ανέφερε: «Η επιλογή του Γιάννη Βασιλάκου αποτελεί στρατηγική απόφαση, βασισμένη στην πολυετή εμπειρία του, την ηγετική του ικανότητα και τη βαθιά γνώση του κλάδου. Είμαστε σίγουροι ότι θα οδηγήσει τον Όμιλο με επιτυχία στην επόμενη φάση της ανάπτυξής του. Ευχαριστώ και προσωπικά τον Δημήτρη Βαλαχή για τη συνεισφορά του στην πορεία του ομίλου τα τελευταία δύο χρόνια.»
Αντίστοιχα, ο κ. Γιάννης Βασιλάκος δήλωσε σχετικά: «Αναλαμβάνω τα νέα μου καθήκοντα με αίσθημα ευθύνης και ενθουσιασμό. Μαζί με την εξαιρετική ομάδα του oμίλου, θα εργαστούμε για να ενισχύσουμε τη θέση μας στην αγορά και να προσφέρουμε ακόμα μεγαλύτερη αξία στους καταναλωτές μας, τους συνεργάτες και τους ανθρώπους μας».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πόθεν έσχες Στέφανου Κασσελάκη: Εισοδήματα από επενδυτικές κινήσεις 3,87 εκατ. δολ. και δάνεια 1,58 εκατ. δολ.
- Πόθεν έσχες Βαγγέλη Μεϊμαράκη: Δηλωθέν εισόδημα 289.678 ευρώ, καταθέσεις 1,41 εκατ. ευρώ και οφειλές 227.593 ευρώ
- Πόθεν έσχες Γεωργίας Μαρτίνου: Ίσως η πιο ευκατάστατη πολιτικός με εισοδήματα, 110 ακίνητα και εταιρείες εκατομμυρίων
- Πόθεν έσχες Γιάννη Μανιάτη: Εισοδήματα 206.665 ευρώ, επενδύσεις 136.273 ευρώ και καταθέσεις 176.162 ευρώ
- Πόθεν έσχες Ανδρέα Λοβέρδου: Εισοδήματα 75.897 ευρώ, καταθέσεις 17.104 ευρώ και δανειακές υποχρεώσεις 188.170 ευρώ
- Y/KNOT INVEST A.E. - Ανακοίνωση ρυθμιζόμενης πληροφορίας του Ν. 3556/2007 (Γνωστοποίηση συναλλαγών)
- Πόθεν έσχες Πέτρου Κόκκαλη: Eισοδήματα 290.761 ευρώ, επενδύσεις 908.427 ευρώ, 23 ακίνητα, σκάφος και επιχειρήσεις
- Πόθεν έσχες Όλγας Κεφαλογιάννη: Εισόδημα 70.465 ευρώ, καταθέσεις 1,18 εκατ. ευρώ και 21 ακίνητα
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








