Η χορήγηση ειδικής άδειας για την κατάρτιση της Σύμβασης Υλοποίησης με την από 12.10.2025 απόφαση του ΔΣ καθίσταται οριστικά ισχυρή
Οριστική είναι πλέον η έγκριση της ειδικής άδειας της ΟΠΑΠ Α.Ε. για τη σύναψη της Σύμβασης Υλοποίησης με την Allwyn International A.G., καθώς έληξε χωρίς αντιρρήσεις η δεκαήμερη προθεσμία που προβλέπει ο νόμος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας «ΟΠΑΠ Α.Ε.» ανακοίνωσε ότι, σε συνέχεια της από 12.10.2025 ανακοίνωσής του, η οποία συντάχθηκε δυνάμει της από 12.10.2025 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας σχετικά με την παροχή ειδικής άδειας, για τη σύναψη μεταξύ της Εταιρείας και της «Allwyn International A.G.» της Σύμβασης Υλοποίησης, ως αυτή ορίζεται και περιγράφεται στην ως άνω ανακοίνωση, και καταχωρίσθηκε στο Γ.Ε.ΜΗ. την 14.10.2025 με Κωδικό Αριθμό Καταχώρισης 5594345, ότι παρήλθε άπρακτη η δεκαήμερη προθεσμία που προβλέπεται στο άρθρο 100 παρ. 3 του Ν. 4548/2018 για την υποβολή, από μετόχους της Εταιρείας που εκπροσωπούν το ένα εικοστό (1/20) του κεφαλαίου της, αιτήματος σύγκλησης Γενικής Συνέλευσης με θέμα την παροχή της ανωτέρω ειδικής άδειας.
Κατόπιν άπρακτης παρέλευσης της ως άνω δεκαήμερης προθεσμίας, η χορήγηση ειδικής άδειας για την κατάρτιση της Σύμβασης Υλοποίησης με την από 12.10.2025 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου καθίσταται οριστικά ισχυρή.
Η Εταιρεία έχει προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την κατά νόμο καταχώριση και δημοσίευση της ανακοίνωσης του Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με το άρθρο 101 παρ. 2 του ελληνικού νόμου 4548/2018 στο Γ.Ε.ΜΗ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πιερρακάκης: «Αβεβαιότητα και διάρκεια οι λέξεις που καθορίζουν τον αντίκτυπο από την κατάσταση στη Μ. Ανατολή»
- SOFTWeb - ADAPTIVE I.T. SOLUTIONS Α.Ε. - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
- ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε. - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ – ΟΙΚ. ΧΡΗΣΗΣ 2025
- QUEST ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΕΤΟΥΣ 2026
- Wall Street: Μεικτά πρόσημα με το βλέμμα στις εξελίξεις στα Στενά του Ορμούζ
- AUSTRIACARD HOLDINGS AG - AUSTRIACARD HOLDINGS AG: Πρόθεση διάθεσης ιδίων μετοχών στο πλαίσιο του Share Option Program της 30 Ιουνίου 2023
- Τα ΗΑΕ κατηγορούν το Ιράν ότι επιτέθηκε σε τάνκερ στα Στενά του Ορμούζ
- ΟΛΠ: Ορισμός νέου επικεφαλής Οικονομικών Υπηρεσιών και αναπληρωτή CEO
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








