Η συνομιλία διήρκεσε τρεις ώρες και ήταν εποικοδομητική και αρκετά χρήσιμη, δήλωσε ο βοηθός του Ρώσου προέδρου Γιούρι Ουσάκοφ
Η τρίωρη συνομιλία του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν με τον ειδικό απεσταλμένο του προέδρου των ΗΠΑ Στιβ Γουίτκοφ ήταν εποικοδομητική, βοηθώντας την Ουάσιγκτον και τη Μόσχα να μειώσουν περαιτέρω το χάσμα τους σε θέματα Ουκρανίας και άλλων διεθνών ζητημάτων, δήλωσε στους δημοσιογράφους την Παρασκευή ο βοηθός του Ρώσου προέδρου Γιούρι Ουσάκοφ, όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax.
“Η συνομιλία διήρκεσε τρεις ώρες και ήταν εποικοδομητική και αρκετά χρήσιμη. Η συνομιλία έδωσε τη δυνατότητα στη Ρωσία και τις ΗΠΑ να φέρουν επιπλέον τις θέσεις τους πιο κοντά όχι μόνο για την Ουκρανία αλλά και για μια σειρά από άλλα διεθνή ζητήματα”, είπε ο Ουσάκοφ.
«Στο πλαίσιο των προσπαθειών του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να διευθετήσει την κατάσταση στην Ουκρανία, ο ειδικός απεσταλμένος του Στιβ Γουίτκοφ επισκέφθηκε τη Μόσχα στις 25 Απριλίου», δήλωσε ο Ουσάκοφ.
“Αυτή είναι ήδη η τέταρτη επίσκεψή του στη χώρα μας. Ο Στιβ Βίτκοφ φιλοξενήθηκε στο Κρεμλίνο από τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν”, δήλωσε ο Ουσάκοφ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΞΙΩΝ 27 – 04 – 2026
- Groupama Ασφαλιστική: Αύξηση 6,7% στα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα το 2025
- Όχι Μελόνι σε δαπάνη €800 εκατ. της φον ντερ Λάιεν για ανακαίνιση κτιρίου
- ΠΟΕ – ΟΤΑ μετά τη συνάντηση με Λιβάνιο: «Το νομοσχέδιο μένει στα χαρτιά, ξεκινούν από το μηδέν οι διαπραγματεύσεις» (video)
- ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΙ Κ. ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΕ ΣΩΜΑ
- Αλεξία Μαχαίρα (ΑΒ Βασιλόπουλος): «Waste to Value: πώς η αγορά τροφίμων περνά από τη σπατάλη στην αξία»
- «Σήμα» Καζιμίρ για πιθανή αύξηση επιτοκίων από την ΕΚΤ λόγω πολέμου στο Ιράν
- ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Α.Β.Ε.Ε. - ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








