Η συνομιλία διήρκεσε τρεις ώρες και ήταν εποικοδομητική και αρκετά χρήσιμη, δήλωσε ο βοηθός του Ρώσου προέδρου Γιούρι Ουσάκοφ
Η τρίωρη συνομιλία του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν με τον ειδικό απεσταλμένο του προέδρου των ΗΠΑ Στιβ Γουίτκοφ ήταν εποικοδομητική, βοηθώντας την Ουάσιγκτον και τη Μόσχα να μειώσουν περαιτέρω το χάσμα τους σε θέματα Ουκρανίας και άλλων διεθνών ζητημάτων, δήλωσε στους δημοσιογράφους την Παρασκευή ο βοηθός του Ρώσου προέδρου Γιούρι Ουσάκοφ, όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax.
“Η συνομιλία διήρκεσε τρεις ώρες και ήταν εποικοδομητική και αρκετά χρήσιμη. Η συνομιλία έδωσε τη δυνατότητα στη Ρωσία και τις ΗΠΑ να φέρουν επιπλέον τις θέσεις τους πιο κοντά όχι μόνο για την Ουκρανία αλλά και για μια σειρά από άλλα διεθνή ζητήματα”, είπε ο Ουσάκοφ.
«Στο πλαίσιο των προσπαθειών του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να διευθετήσει την κατάσταση στην Ουκρανία, ο ειδικός απεσταλμένος του Στιβ Γουίτκοφ επισκέφθηκε τη Μόσχα στις 25 Απριλίου», δήλωσε ο Ουσάκοφ.
“Αυτή είναι ήδη η τέταρτη επίσκεψή του στη χώρα μας. Ο Στιβ Βίτκοφ φιλοξενήθηκε στο Κρεμλίνο από τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν”, δήλωσε ο Ουσάκοφ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πιερρακάκης στο ECOFIN: «Χωρίς ευρωπαϊκή εποπτεία δεν υπάρχει Ένωση Κεφαλαιαγορών»
- Σεχμπάζ Σαρίφ (πρωθυπουργός Πακιστάν): «Ολοκληρώθηκε το τελικό κείμενο ειρηνευτικής συμφωνίας ΗΠΑ – Ιράν»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ισχυρά κέρδη σε υψηλά δύο εβδομάδων με το βλέμμα σε μια συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- ALTER EGO MEDIA Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Κωνσταντοπούλου: Κατέθεσε αίτημα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας να κληθούν Ντίλιαν και Δημητριάδης
- Ζωγράφος Προϊόντα Διαίτης ΑΕΒΕ: 130 χρόνια ιστορίας με νέα προϊόντα και σύγχρονη ταυτότητα
- Η Exxon Mobil εξετάζει εξαγορές στο LNG – Στο μικροσκόπιο και η Woodside
- Eurobank: Πρόγραμμα δωρεάν διάθεσης έως 36,4 εκατ. μετοχών σε στελέχη και εργαζομένους
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








