Απελύθη με εξώδικο πριν τις εκλογές του σωματείου
Την ώρα που έφθασε στη Βουλή νέα δκογραφία για τα Τέμπη, όπου γίνεται αναφορά σε ευθύνες πολιτικών προσώπων η εταιρεία Hellenic Train προχώρησε σε απόλυση του προέδρου των μηχανοδηγών, Κώστα Γενιδούνια, ο οποίος είναι και μέλος της ΓΣΕΕΕ.
Ο συνδικαλιστής ενημερώθηκε για την ξαφνική απόλυσή του με εξώδικο που του έστειλε η εταιρεία.
Μιλώντας στο newsit.gr, ο συνδικαλιστής ανέφερε:«Δεν αποχώρησα, με απέλυσαν. Έχουν θυροκολλήσει κάτι στο σπίτι μου, τώρα μιλάω με τους δικηγόρους μου». Αιτία της απόλυσης, εκτίμησε πως είναι οι εκλογές στο σωματείο των μηχανοδηγών: «Ο λόγος είναι ότι επέστρεφα στα συνδικάτα. Θα ήμουν υποψήφιος στις εκλογές που είναι σε 10 ημέρες στο σωματείο των μηχανοδηγών. Μάλλον τους ενόχλησε, δεν ξέρω, θα δούμε».
Ο Κ. Γενιδούνιας ήταν από αυτούς που προειδοποιούσαν την κυβέρνηση και τους αρμόδιους υπουργούς για την κακή κατάσταση του σιδηρόδρομου πριν από το δυστύχημα των Τεμπών.
Να σημειωθεί ότι ο Κ. Γενιδούνιας δεν κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, αν και ήταν από αυτούς που γνώριζε τι ακριβώς συμβάινει στα τρένα. Ο ίδιος είχε υποβάλει αίτημα προκειμένου να καταθέσει, σημειώνοντας πως την κλήση του έχει ζητήσει και η οικογένεια του νεκρού μηχανοδηγού.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- AUTOHELLAS AΝΩΝΥΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΨΗΦΟΥ
- Η Anthropic αποκάλυψε το Claude Opus 5.5 – Έμφαση σε απόδοση και χαμηλότερο κόστος
- Ερντογάν στον ΟΗΕ: Ζήτησε μεταρρύθμιση του Συμβουλίου Ασφαλείας και αναγνώριση της Παλαιστίνης
- QUALITY AND RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. - ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ 2026
- Ευρωαγορές: Οριακή άνοδος με το βλέμμα στο πετρέλαιο
- Υπογράφηκε η συμφωνία ΗΠΑ, Δανίας και Γροιλανδίας για νέες αμερικανικές βάσεις
- Παπαδοπούλου: Σε τρίτη εταιρεία ανήκει το βυτιοφόρο που ερευνάται για απόρριψη αποβλήτων
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








