Η Scope μαζί με την R&I δημιουργούν κλίμα για την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας από τους οίκους που αναγνωρίζονται από την ΕΚΤ
«Απόψε και ο οίκος Scope Ratings αναβάθμισε τη χώρα μας σε επενδυτική βαθμίδα. Λέγοντας ότι έχουμε πάλι κυβέρνηση που συνεχίζει τις μεταρρυθμίσεις. Έχουμε το δημόσιο χρέος που συνεχίζει και πέφτει ως ποσοστό του ΑΕΠ. Οι τράπεζες που έχουν εξυγιανθεί και η στήριξη από το Ταμείο Ανάπτυξης», έγραψε στο TikTok ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Αλέξης Πατέλης με αφορμή την έκθεση της Scope Ratings (ή Δημοσθένης -Αλέξιος Πατέλης, όπως είναι το πλήρες όνομα του συμβούλου).
Και πρόσθεσε: «Η Scope δεν είναι ακόμη επιλέξιμη από την ΕΚΤ, αλλά μαζί με την R&I δημιουργούν κλίμα και πάμε γερά το φθινόπωρο για τον στόχο μας, την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- CPI Α.Ε ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ - Οικονομική έκθεση CPI A.E. (2026,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)-iXBRL
- ΝΑΚΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗ - Οικονομική έκθεση ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. (2026,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)-iXBRL
- «Χωριάτικο»: Προφυλακίστηκε ο Άγγελος Γιαννακόπουλος
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Οι ισχυρές εταιρικές επιδόσεις έφεραν κέρδη – Στο επίκεντρο η ΕΚΤ
- Γκράβα: Ανοίγουν τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου τα σχολεία – Κλειστή η παροχή φυσικού αερίου
- KAFEA TERRA: Αύξηση τζίρου 17,7% στα 139,4 εκατ. ευρώ το 2025, αλλά μείωση κερδών 16,6%
- Δικηγορικοί Σύλλογοι κατά κυβέρνησης για τα «κόκκινα» δάνεια: «Προκλητική ρύθμιση υπέρ τραπεζών και funds»
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








