Καταδικάζει την επίθεση η ΝΔ
Επίθεση με μπογιές εξαπέλυσαν αναρχικοί στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Πολιτισμού Ιάσονα Φωτήλα, στην Πάτρα, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Γούναρη και Μαιζώνος.
Όπως δήλωσαν συνεργάτες του Αχαιού υφυπουργού, τα μέλη της ομάδας των αντιεξουσιαστών εισέβαλαν από την μισάνοιχτη πόρτα στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού και πέταξαν κόκκινες μπογιές και προκηρύξεις.
Προηγουμένως, έγραψαν συνθήματα συμπαράστασης σε απεργό πείνας στον τοίχο της εισόδου που οδηγεί στο γραφείο του Ιάσωνα Φωτήλα. Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα και οι συνεργάτες του υφυπουργού δεν πρόλαβαν καν να δουν τον αριθμό και τα πρόσωπα των ατόμων που εισέβαλαν στο γραφείο.

Μετά από την εισβολή των αγνώστων, αστυνομικοί πήγαν επί τόπου για έρευνα, ενώ συνεργάτες του Ι. Φωτήλα έδωσαν κατάθεση στις αρχές.
Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία για την επίθεση αντιεξουσιαστών στο γραφείο του υφυπουργού Πολιτισμού:
“Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την τραμπούκικη επίθεση στο γραφείο του Υφυπουργού Πολιτισμού και βουλευτή Αχαΐας Ιάσωνα Φωτήλα. Αναμένουμε και από τα υπόλοιπα κόμματα να κάνουν το ίδιο. Η Δημοκρατία μας και όσοι την υπηρετούν δεν εκφοβίζονται ούτε πτοούνται από τους εχθρούς της.”.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τα μέτρα που πήρε η Κύπρος για την ενεργειακή κρίση και η σύγκριση με την Ελλάδα
- COCA-COLA HBC AG - Pricing of Issue of Notes
- Amazon: Δίνει 1.000 δολάρια σε 100 διανομείς που θα πουν γιατί αγαπούν τη δουλειά τους
- Χούθι: Δηλώνουν έτοιμοι για «στρατιωτική απάντηση» εφόσον το απαιτήσουν οι εξελίξεις
- Γαλλία: Βιντεοδιάσκεψη 35 χωρών για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
- Χρηματιστήριο: Αλλαγές στους δείκτες μετά την μεταβολή του free float στην Allwyn
- Ισπανία: Ενέκρινε δέσμη μέτρων στήριξης 5 δισ. ευρώ – Μειώνει τον ΦΠΑ στα καύσιμα από 21% σε 10%
- Ευρωπαϊκές αγορές: Απώλειες απέναντι στο θολό τοπίο των εξελίξεων στη Μ. Ανατολή
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








