Έχουν πλημμυρίσει υπόγεια, ενώ τα νερά μπήκαν και σε ισόγειο ξενοδοχείου
Πανικός προκλήθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου 5 Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην οδό Ερμού, από αγωγό ύδρευσης (ΕΥΑΘ) που έσπασε και προκάλεσε εκτεταμένη πλημμύρα στην περιοχή. Ο δρόμος μετατράπηκε σε ποτάμι και, αυτή τη στιγμή, είναι κλειστή η Ερμού, από το ύψος της Καρόλου Ντηλ έως το ύψος της Βενιζέλου, στο κέντρο της πόλης.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο αγωγός έσπασε στην οδό Ερμού 22 και φούσκωσε το οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το σημείο και η Τροχαία να χρειαστεί να διακόψει την κυκλοφορία.
Στο σημείο έχουν πλημμυρίσει υπόγεια, ενώ τα νερά μπήκαν και σε ισόγειο ξενοδοχείο. Τουρίστες βγαίνουν από αυτό με σακούλες στα πόδια.
Υποσταθμός του ΔΕΔΔΗΕ υπάρχει σε παρακείμενο σημείο, όπου ακούστηκε έκρηξη αλλά αναμένεται να γίνει αυτοψία για να εξακριβωθούν τα αίτια. Στην περιοχή σημειώθηκε διακοπή ρεύματος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- DeepSeek: Προκαλεί την OpenAI με νέα μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης
- ΡΑΑΕΥ: Ανακλήθηκε η άδεια εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας της NVALUE S.A.
- Terraform: Ποινή φυλάκισης 15 ετών στον ιδρυτή της για την crypto κατάρρευση των 40 δισ. δολαρίων
- Ανοδικές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
- Prodea: Διευκρινίσεις για την πολύπλοκη συναλλαγή με VYP Group Ltd
- Allwyn: Νέα αγορά 286.196 μετοχών από τον ΟΠΑΠ
- Ελλάκτωρ: Στις 31/12 η καταβολή του προσωρινού μερίσματος 0,50 ευρώ ανά μετοχή
- Παραιτήθηκε ο CEO της Lululemon, ράλι η μετοχή
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








