Σύμφωνα με το Reuters το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στην πόλη Hillerød, βόρεια της Κοπεγχάγης, όταν δύο τοπικά τρένα συγκρούστηκαν υπό μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες συνθήκες
Αρκετοί άνθρωποι φαίνεται να έχουν τραυματιστεί μετά από τη μετωπική σύγκρουση δύο τρένων στη Δανία, σύμφωνα με τις τοπικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.
Όπως μεταδίδει το Reuters το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στην πόλη Hillerød, βόρεια της Κοπεγχάγης, όταν δύο τοπικά τρένα συγκρούστηκαν υπό μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανέφερε ότι υπάρχουν τραυματίες μεταξύ των επιβατών, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τον αριθμό ή την κατάστασή τους. Όπως διευκρίνισε, όλοι οι επιβάτες έχουν απομακρυνθεί από τους συρμούς και δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι.
Politi og redning er til stede ved en større togulykke i Kagerup.
Der er melding om personskade, oplyser vagtchefen i Nordsjællands Politi.
Følg udviklingen her.https://t.co/axywtXzMUu
📷 Steven Knap/Ritzau Scanpix pic.twitter.com/E0iRe2jL9W
— Berlingske (@berlingske) April 23, 2026
Σύμφωνα με την δανέζικη εφημερίδα ekstrabladet οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 5 έως 10 άτομα που τραυματίστηκαν από το ατύχημα.
Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις διάσωσης, ενώ οι αρχές διεξάγουν έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:
«Βρισκόμαστε στη σιδηροδρομική γραμμή μεταξύ Hillerød και Kagerup, στην περιοχή Isterødvejen, όπου σημειώθηκε σοβαρό σιδηροδρομικό ατύχημα.
Δύο τρένα συγκρούστηκαν και στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και των υπηρεσιών διάσωσης. Το τμήμα του δρόμου μεταξύ Isterødvejen και Kagerup έχει κλείσει και αναμένεται να παραμείνει κλειστό για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Παρακαλούμε τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Δεν μπορούμε να παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες προς το παρόν, αλλά θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε για την εξέλιξη της κατάστασης».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Fed: Αμετάβλητα τα επιτόκια στο 3,75%-4% με δύο διαφωνίες. Το βλέμμα στον Δεκέμβριο
- Φυσικό αέριο: Έσπασε το φράγμα των 100 ευρώ στο TTF
- Προς συμφωνία Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και Καναδά για κρίσιμες πρώτες ύλες
- Eurovision 2027: 36 χώρες είπαν το «ναι», σε εκκρεμότητα η συμμετοχή Ισπανίας και Σλοβενίας
- Ισραήλ: Εκλογικό αδιέξοδο με Νετανιάχου και Άιζενκοτ. Χωρίς αυτοδυναμία τα δύο στρατόπεδα
- Ισπανία: Τουλάχιστον 68 οι νεκροί από τη φονική σύγκρουση δύο τρένων υψηλής ταχύτητας. Δεκάδες τραυματίες
- Προβάδισμα Νετανιάχου με 54 έδρες, αλλά χωρίς αυτοδυναμία στις εκλογές του Ισραήλ. Ρυθμιστές οι αραβικοί σχηματισμοί
- Τραγωδία στην Ισπανία: Δεκάδες νεκροί από τη σύγκρουση τρένων υψηλής ταχύτητας
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








