Να μην κλιμακώσουν την ένταση οι γείτονες της Ρωσίας, τους προέτρεψε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν την Παρασκευή, οκτώ ημέρες αφότου η Μόσχα έστειλε τις δυνάμεις της στην Ουκρανία.
«Δεν υπάρχουν κακές προθέσεις προς τους γείτονές μας. Και θα τους συμβούλευα επίσης να μην κλιμακώσουν την κατάσταση, να μην επιβάλουν περιορισμούς. Εκπληρώνουμε όλες τις υποχρεώσεις μας και θα συνεχίσουμε να τις εκπληρώνουμε», είπε ο Πούτιν σε τηλεοπτικό σχόλιο, σύμφωνα με το Reuters.
«Δεν βλέπουμε καμία ανάγκη να επιβαρύνουμε ή να επιδεινώσουμε τις σχέσεις μας. Και όλες οι ενέργειές μας, εάν προκύπτουν, προκύπτουν πάντα αποκλειστικά ως απάντηση σε ορισμένες εχθρικές ενέργειες, ενέργειες κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας».
Ο Πούτιν εμφανίστηκε στην τηλεόραση να συμμετέχει διαδικτυακά, από την κατοικία του έξω από τη Μόσχα, σε μια τελετή έπαρσης σημαίας σε ένα πλοίο στη βόρεια Ρωσία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Φωτοβολταϊκά στο μπαλκόνι: Πρεμιέρα το Νοέμβριο, πόσο κοστίζουν και πόσο ρεύμα γλιτώνουν
- Mars Hellas: Νέος πρόεδρος ο Predrag Milincic
- AVAX: Καλά νέα από το Παρίσι, στα 230 εκατ. ευρώ η πρόβλεψη EBITDA για το 2030
- Μάρκο Ρούμπιο στην Αθήνα: Άμυνα, ενέργεια και F-35 στο επίκεντρο του 6ου Στρατηγικού Διαλόγου
- Μητσοτάκης στον ΣΕΒ: 95 εκατ. στη βιομηχανία και μήνυμα «σταθερότητας» πριν από τις κάλπες
- Πιερρακάκης: Στα μέσα του 2027 ο ανάδοχος για την ΠΥΡΚΑΛ – Δεν θα περάσει ο ΕΝΦΙΑ στην τοπική αυτοδιοίκηση
- Μαρινάκης στο Μαξίμου με Μητσοτάκη: Προχωρά ο σχεδιασμός για την αναβάθμιση του «Γ. Καραϊσκάκης»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ανοδική αντίδραση με πρωταγωνιστή τον κλάδο υγείας
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








