Η αμερικανική κυβέρνηση καταβάλλει δυναμικές και ειλικρινείς προσπάθειες για να σταματήσουν οι πολεμικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία, δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε την Πέμπτη ότι η αμερικανική κυβέρνηση καταβάλλει «ειλικρινείς προσπάθειες» για λύση στο μέτωπο της Ουκρανίας προσθέτοντας ότι Μόσχα και Ουάσιγκτον θα μπορούσαν να καταλήξουν σε συμφωνία για τον έλεγχο των πυρηνικών οπλών.
Μιλώντας σε συνάντηση στο Κρεμλίνο με τους ανώτατους στρατιωτικούς και πολιτικούς αξιωματούχους της Ρωσίας, ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι τους ενημερώνει για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τις ΗΠΑ σχετικά με την Ουκρανία, καθώς και για τις διμερείς συνομιλίες με το Κίεβο.
«Θα ήθελα να σας πω σε ποιο στάδιο βρισκόμαστε με την αμερικανική κυβέρνηση, η οποία, όπως όλοι γνωρίζετε, καταβάλλει, κατά τη γνώμη μου, αρκετά δυναμικές και ειλικρινείς προσπάθειες για να σταματήσουν οι πολεμικές επιχειρήσεις, να τερματιστεί η κρίση και να επιτευχθούν συμφωνίες που να εξυπηρετούν τα συμφέροντα όλων των εμπλεκομένων σε αυτή τη σύρραξη», δήλωσε ο Πούτιν.
Ο Πούτιν πρόσθεσε ότι οι συζητήσεις με τις ΗΠΑ στοχεύουν στη δημιουργία «μακροπρόθεσμων συνθηκών ειρήνης μεταξύ των χωρών μας, στην Ευρώπη και στον κόσμο συνολικά, εάν καταφέρουμε να συμφωνήσουμε στους επόμενους σταδιακούς ελέγχους των στρατηγικών επιθετικών οπλών».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Λούση Σίμχα: Νέα Financial Director στην Premia Hotelinvest
- CAPITAL MARITIME FINANCE CORP. - Ανακοίνωση ρυθμιζόμενης πληροφορίας Ν. 3556/2007: Γνωστοποίηση σημαντικής μεταβολής δικαιωμάτων ψήφου.
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Ευρωαγορές: Στο κόκκινο οι δείκτες, βαρίδι η HSBC – Πτώση σε Λονδίνο, Παρίσι και Φρανκφούρτη
- Saudi Aramco: Αυξάνει τις προσφορές πετρελαίου στην Ευρώπη καθώς αποκαθίστανται οι προμήθειες
- Κόκκαλης: Αγορές μετοχών 3,66 εκατ. ευρώ της Intracom μέσα σε εννέα ημέρες
- Orilina Properties: Ξεκίνησε η απορρόφηση της θυγατρική Γερανίου Αναπτυξιακή
- Εκλογές στο Ισραήλ: Σφοδρές αλληλοκατηγορίες Νετανιάχου και Αμπάς για νοθεία – Παρέμβαση της αντιπολίτευσης
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









