Η νέα μίσθωση είναι 15ετής με ελάχιστη διάρκεια 12 έτη - Το συγκρότημα σχεδιάζεται να φιλοξενήσει μέρος των δραστηριοτήτων της Mytilineos
Την εξολοκλήρου μίσθωση του Karela Business Park από την Mytilineos, ανακοίνωσε η Prodea.
Πρόκειται για το μεγαλύτερο ακίνητο – συγκρότημα γραφείων του χαρτοφυλακίου της Prodea, με την εταιρεία να τονίζει ότι συνιστά την εκκίνηση μιας μακροχρόνιας συνεργασίας με τη δημιουργία συνεργειών στους κλάδους που δραστηριοποιούνται.
Η μίσθωση είναι 15ετής με ελάχιστη διάρκεια 12 έτη και υλοποιήθηκε μόλις τρεις μήνες μετά την εκκένωση του ακινήτου από την προηγούμενη μισθώτρια.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο Karela Business Park θα μετακομίσουν ορισμένες από τις υπηρεσίες της Mytilineos.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η PRODEA Investments ανακοινώνει την εξολοκλήρου μίσθωση του Karela Business Park, του μεγαλύτερου ακινήτου-συγκροτήματος γραφείων του χαρτοφυλακίου της, στη MYTILINEOS.
Η νέα μίσθωση στην MYTILINEOS είναι 15ετής με ελάχιστη διάρκεια 12 έτη και υλοποιήθηκε μόλις τρεις μήνες μετά την εκκένωση του ακινήτου από την προηγούμενη μισθώτρια. Το συγκρότημα σχεδιάζεται να φιλοξενήσει μέρος των δραστηριοτήτων της MYTILINEOS.
Με την παρούσα μίσθωση, η Prodea και η MYTILINEOS ξεκινούν μια μακροχρόνια συνεργασία με τη δημιουργία συνεργειών στους κλάδους που δραστηριοποιούνται.
Το Karela Business Park, ένα σύμπλεγμα 6 κτηρίων γραφείων, συνολικής ανωδομής 29,000 τ.μ. και 1.100 θέσων στάθμευσης, είναι το πρώτο πράσινο κτήριο στην Ελλάδα που πιστοποιήθηκε κατά LEED GOLD και αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα των άριστων επενδυτικών χαρακτηριστικών των ακινήτων του χαρτοφυλακίου της PRODEA.
Το κτήριο προσφέρει χώρους υψηλής ποιότητας που μπορούν πολύ εύκολα να προσαρμοστούν στις λειτουργικές ανάγκες του μισθωτή. Παράλληλα διαθέτει σύγχρονα συστήματα για την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση του ανθρακικού του αποτυπώματος όπως κεντρικό σύστημα διαχείρισης ενέργειας, σύστημα εξωτερικής σκίασης για μείωση της απαίτησης κλιματισμού, πράσινο φυτεμένο δώμα και ένα σύνολο αειφόρων υποδομών όπως θέσεις στάθμευσης ποδηλάτων, υποδομές ανακύκλωσης απορριμμάτων σε πολλαπλές ροές, θέσεις στάθμευσης και φόρτισης ηλεκτρικών/υβριδικών οχημάτων και σύστημα βιολογικού καθαρισμού.
Το κτήριο βρίσκεται οδικά σε σύντομη απόσταση από το επιχειρηματικό κέντρο του Αμαρουσίου ενώ έχει εύκολη πρόσβαση από την Αττική οδό και βρίσκεται πλησίον του σταθμού «Κάντζα» (μετρό και Προαστιακός).
Σημειώνεται ότι η πρόσβαση στο ακίνητο αναμένεται να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο με τη λειτουργία νέου σταθμού μετρό ακριβώς μπροστά στο ακίνητο (το έργο προβλέπεται να ολοκληρωθεί το πρώτο εξάμηνο του 2025).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η Fed μείωσε το βασικό επιτόκιο των ΗΠΑ κατά 0,25%
- Δημοσκόπηση Pulse: Μισή μονάδα κέρδισε η ΝΔ από τη ΔΕΘ – Στο 24% στην πρόθεση ψήφου
- Τζιρακιάν Profil: Ο Κασπάρ Μπατανιάν νέο ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος στο ΔΣ
- Στις Αττικές Εκδόσεις η διαφημιστική εκμετάλλευση των όψεων του πύργου Πειραιά
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με μεικτά πρόσημα – Άλμα 17% από Puma
- ΕΚΤΕΡ: Αλλαγές στα μεγέθη των οικονομικών καταστάσεων λόγω μερίσματος
- Cenergy: Στα 95 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄εξάμηνο, αυξημένα κατά 69%
- Ευρώπη Holdings: Αυξημένα έσοδα στα 18,786 εκατ. ευρώ το α΄εξάμηνο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις