Εντονες αντιδράσεις για την κίνηση των φιναλίστ να γυρίσουν την πλάτη στο βάθρο την ώρα που ο Ρόντρι σήκωνε το βαρύτιμο τρόπαιο
Φωτιά έχουν πάρει τα social media μετά τον χθεσινοβραδινό τελικό του Μουντιάλ, με αφορμή τη συμπεριφορά των διεθνών της Αργεντινής.
Η στάση τους μετά το σφύριγμα της λήξης χαρακτηρίζεται από τους περισσότερους ως απαράδεκτη, δείχνοντας πλήρη έλλειψη σεβασμού προς τη θριαμβεύτρια Ισπανία.
Τη στιγμή που ο αρχηγός της Ισπανίας, Ρόδρι, σήκωνε το τρόπαιο στον ουρανό της Νέας Υόρκης, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της Αργεντινής δεν παρακολουθούσαν την απονομή. Αντίθετα, γύρισαν την πλάτη προς το βάθρο και κατευθύνθηκαν προς την εξέδρα όπου βρίσκονταν οι φίλαθλοί τους, χειροκροτώντας και αποχαιρετώντας τους μετά το τέλος της διοργάνωσης.
Η εικόνα έγινε αμέσως viral και προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια για τους παίκτες του Λιονέλ Σκαλόνι. Αρκετοί χαρακτήρισαν τη στάση της Αργεντινής ασέβεια προς τους νέους παγκόσμιους πρωταθλητές, υποστηρίζοντας ότι οι φιναλίστ οφείλουν να παραμένουν στραμμένοι προς το βάθρο και να αποδίδουν τον απαιτούμενο σεβασμό στην ομάδα που κατέκτησε το τρόπαιο.
Από την άλλη πλευρά, δεν έλειψαν και όσοι υποστήριξαν ότι οι Αργεντινοί επέλεξαν απλώς να ευχαριστήσουν τους οπαδούς τους, οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό τους σε όλη τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, χωρίς η κίνησή τους να έχει πρόθεση να μειώσει την επιτυχία της Ισπανίας.
Η απάντηση του Όλμο
Για το θέμα αυτό, ρωτήθηκε και ο Ντάνι Όλμο, λέγοντας: «Δεν μας απασχολεί αυτό. Το σημαντικό είναι οι αξίες που θέλεις να μεταδώσεις. Αποτελούμε πρότυπο για πολλές γενιές και πιστεύω ότι το ίδιο πρέπει να κάνουν κι εκείνοι. Εμείς τώρα θα απολαύσουμε τη στιγμή».
🚨⚠️Dani Olmo gives the Argentines a lesson in class and character.
🎙️ Interviewer: “Dani, Spain gave Argentina a guard of honor, yet when the medals and trophy were being presented, several Argentine players had their backs turned to you. Did you notice that?”
🗣️ Dani Olmo:…
— Son Of 3ve (@_SonofEve) July 20, 2026
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου: Επιστροφή σε ισχυρή κερδοφορία και σταθερά έσοδα 103 εκατ. ευρώ
- Οι αμοιβές και τα γενναία bonus για αναδιάρθρωση χρέους της πάλαι ποτέ εταιρείας πρότυπο, Pharmathen
- Προσωρινό «μπλόκο» στην εξαγορά της Warner Bros. Discovery από την Paramount
- ΕΕ: Στο τραπέζι εναλλακτικά σενάρια για να διατηρηθούν οι νέες κυρώσεις στο ρωσικό LNG
- ΗΠΑ: Ξανά πάνω από τα 4 δολάρια το γαλόνι η μέση τιμή της βενζίνης
- Ευρωπαϊκές αγορές: Επιφυλακτικές κινήσεις και βουτιά 7% από την Ryanair
- «Απαγορευτικό» από τους ασφαλιστές για πτήσεις στο Ντουμπάι
- ΑΑΔΕ: Πιο εύκολη η φορολογική εγκατάσταση επενδυτών στην Ελλάδα
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








