Οι εξαγωγές αντιπροσωπεύουν περίπου το 20% του κύκλου εργασιών, με ισχυρή παρουσία στην Κύπρο και τα Βαλκάνια
Η περσινή χρονιά έκλεισε με θετικά οικονομικά αποτελέσματα για την Protection, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή αναπτυξιακή της πορεία, με αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 9,7% και διατήρηση της κερδοφορίας στα αποτελέσματα του 2024, σύμφωνα με την ανακοίνωση.
Βασικοί πυλώνες αυτής της επιτυχίας υπήρξαν η ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και η ενίσχυση της εξαγωγικής δραστηριότητας.
Σήμερα, όπως αναφέρει, το δίκτυο της εταιρείας αριθμεί πάνω από 200 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, ενώ οι εξαγωγές αντιπροσωπεύουν περίπου το 20% του κύκλου εργασιών, με ισχυρή παρουσία στην Κύπρο και τα Βαλκάνια.
Οι προοπτικές για το άμεσο μέλλον είναι ιδιαίτερα αισιόδοξες, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Νικολάου, Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας: «Η αυξανόμενη ζήτηση για βιώσιμα προϊόντα δημιουργεί σημαντικές ευκαιρίες στην αγορά των τεχνικών υφασμάτων σκίασης, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς. Στόχος μας είναι η περαιτέρω ενίσχυση των εξαγωγών, η είσοδος σε νέες αγορές, καθώς και η δημιουργία στρατηγικών συνεργασιών που θα ενισχύσουν το διεθνές αποτύπωμα της εταιρείας».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ο ΔΣΑ ζητά την παραίτηση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την υπόθεση των υποκλοπών
- Το Ιράν απειλεί με «μακρά και επώδυνα» πλήγματα εάν οι ΗΠΑ επαναλάβουν επιθέσεις
- Πρόταση προανακριτικής κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ για Λιβανό και Αραμπατζή λόγω του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Στο ΠΑΣΟΚ προσχώρησε ο Νικόλας Φαραντούρης
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν τον Απρίλιο με κέρδη 4,8%
- ΟΝΥΞ: Πτώση τζίρου 24,6% και ζημιές 4,25 εκατ. το 2025
- Όμιλος ελίν: Μείωση κερδοφορίας και τζίρου το 2025
- Attica Συμμετοχών: Ζημιές 33,7 εκατ. ευρώ το 2025 – Στα 756,9 εκατ. ευρώ ο τζίρος
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








