Σύμφωνα με την αστυνομία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου, στο ύψος της περιοχής Μετόχι της Αιγιάλειας
Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων σε σημεία του οδικού δικτύου της Αχαΐας προκαλεί το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή από το βράδυ χθες Σάββατο.
Σύμφωνα με την αστυνομία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου, στο ύψος της περιοχής Μετόχι της Αιγιάλειας, λόγω κατολίσθησης φερτών υλικών, κατόπιν βροχόπτωσης.
Επίσης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία από το 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αιγίου-Δερβενίου-Μαμουσιάς, λόγω κατολίσθησης φερτών υλικών και πετρών εξ αιτίας της βροχόπτωσης, ενώ με δυσχέρεια διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων ανάμεσα στις κοινότητες Δάφνες και Παρασκευή του Δήμου Αιγιαλείας, λόγω κατολίσθησης.
Πάνω από 80 κλήσεις στο πυροσβεστικό σώμα στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας λόγω των προβλημάτων από την κακοκαιρία
Περισσότερες από 80 κλήσεις δέχθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία από το βράδυ χθες Σάββατο ως σήμερα το πρωί στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας λόγω των προβλημάτων που προκάλεσαν η εκδήλωση ισχυρών ανέμων, καταιγίδων και ισχυρών βροχοπτώσεων.
Κατά τους αριθμούς της πυροσβεστικής, το κέντρο επιχειρήσεων δέχθηκε συνολικά 82 κλήσεις. Κατά την ίδια πηγή, πυροσβέστες προχώρησαν σε 41 κοπές δέντρων και πέντε αφαιρέσεις αντικειμένων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Στο αναπτυξιακό πρόγραμμα 2026-2030 το ThessINTEC με χρηματοδότηση 30,3 εκατ. ευρώ
- Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Πήρε άδεια για τη λειτουργία παραρτήματος στην Αθήνα
- Vidavo: Στα 2,05 εκατ. ευρώ ο τζίρος, στα 392.000 ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄ εξάμηνο
- Η Qualco αποκτά το 60% της Lever Development Consultants έναντι έως 3,5 εκατ. ευρώ
- QUALCO GROUP Α.Ε. - Ο Όμιλος Qualco αποκτά το 60% της Lever Development Consultants, Επεκτείνοντας την Τεχνολογική του Παρουσία στον Ευρωπαϊκό Δημόσιο Τομέα.
- Noval Property: Καθαρά κέρδη 18 εκατ. ευρώ και χαρτοφυλάκιο 707 εκατ. ευρώ στο α’ εξάμηνο του 2026
- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
- Χρηματιστήριο: Τέταρτο ανοδικό σερί (+0,75%) με οδηγούς τα δυο διυλιστήρια και τις τράπεζες
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








