Σύμφωνα με την αστυνομία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου, στο ύψος της περιοχής Μετόχι της Αιγιάλειας
Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων σε σημεία του οδικού δικτύου της Αχαΐας προκαλεί το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή από το βράδυ χθες Σάββατο.
Σύμφωνα με την αστυνομία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου, στο ύψος της περιοχής Μετόχι της Αιγιάλειας, λόγω κατολίσθησης φερτών υλικών, κατόπιν βροχόπτωσης.
Επίσης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία από το 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αιγίου-Δερβενίου-Μαμουσιάς, λόγω κατολίσθησης φερτών υλικών και πετρών εξ αιτίας της βροχόπτωσης, ενώ με δυσχέρεια διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων ανάμεσα στις κοινότητες Δάφνες και Παρασκευή του Δήμου Αιγιαλείας, λόγω κατολίσθησης.
Πάνω από 80 κλήσεις στο πυροσβεστικό σώμα στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας λόγω των προβλημάτων από την κακοκαιρία
Περισσότερες από 80 κλήσεις δέχθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία από το βράδυ χθες Σάββατο ως σήμερα το πρωί στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας λόγω των προβλημάτων που προκάλεσαν η εκδήλωση ισχυρών ανέμων, καταιγίδων και ισχυρών βροχοπτώσεων.
Κατά τους αριθμούς της πυροσβεστικής, το κέντρο επιχειρήσεων δέχθηκε συνολικά 82 κλήσεις. Κατά την ίδια πηγή, πυροσβέστες προχώρησαν σε 41 κοπές δέντρων και πέντε αφαιρέσεις αντικειμένων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σκληρή επίθεση ΠΑΣΟΚ σε Γεωργιάδη για τη δημόσια υγεία
- Τέλος τα έργα στη Γραμμή 2 του Μετρό, σκυτάλη στη Γραμμή 3
- Ουκρανικό σφυροκόπημα με drones σε πετρελαϊκή εγκατάσταση και εργοστάσιο χημικών στη Ρωσία
- Εκτός της λίστας των διμερών συναντήσεων του Τραμπ στην G7 ο Ζελένσκι
- Στα ύψη η τιμή της NVIDIA RTX PRO 6000 Blackwell λόγω ΑΙ και των ελλείψεων μνήμης
- Μπλόκο των Βρετανών σε ρωσικό πετρελαιοφόρο στη Μάγχη
- Ιστορικό ρεκόρ στο YouTube με τον MrBeast να σπάει το φράγμα των 500 εκατ. συνδρομητών
- Νέος πρωθυπουργός στη Ρουμανία ο Αντριάν Βέστεα μετά την απόσυρση Τομάκ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







