Οικονομία

Πτώση 1,5% στις τιμές καταναλωτή τον Αύγουστο

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή στην Google
Financialreport.gr

Μείωση 1,5% σημείωσε ο Γενικός Δείκτης Τιμών Καταναλωτή (ΓΔΤΚ) τον Αύγουστο του 2015, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο Δείκτη του Αυγούστου 2014, έναντι μείωσης 0,3% που είχε σημειωθεί κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2014 προς το 2013.

Σε σύγκριση με τον Ιούλιο του 2015, ο Γενικός Δείκτης μειώθηκε τον Αύγουστο κατά 0,4%, έναντι μείωσης 1,2% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του προηγούμενου έτους, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Ο μέσος Δείκτης του δωδεκαμήνου Σεπτεμβρίου 2014 – Αυγούστου 2015 σε σύγκριση προς τον ίδιο Δείκτη του δωδεκαμήνου Σεπτεμβρίου 2013 – Αυγούστου 2014 παρουσίασε μείωση 2,0%, έναντι μείωσης 1,4% που σημειώθηκε κατά το αντίστοιχο προηγούμενο δωδεκάμηνο.

Προσθήκη του financialreport.gr ως
προτεινόμενη πηγή στην Google
googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Οικονομία

close menu