Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX πέφτει 0,49% στις 23.904 μονάδες
Κόκκινα ταμπλό στο άνοιγμα στις ευρωαγορές με τους επενδυτές να περιμένουν τις κινήσεις της Fed για τα επιτόκια.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX πέφτει 0,49% στις 23.904 μονάδες, στο Λονδίνο ο FTSE χάνει 0,31% στις 9.169 μονάδες και στο Παρίσι ο CAC κινείται χαμηλότερα 0,07% στις 7.707 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ υποχωρεί 0,35% στις 42.262 μονάδες, όπως στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται πτωτικά 0,28% στις 14.888 μονάδες.
Ο χρυσός κατέγραψε σήμερα νέα μεγάλη άνοδο, έφθασε σε νέο ιστορικό υψηλό, στα 3.501 δολάρια την ουγγιά, ενώ το προηγούμενο ρεκόρ καταγράφτηκε μόλις τον Απρίλιο, στις πρώτες συναλλαγές στις αγορές της Ασίας.
Χθες η πρόεδρος Κριστίν Λαγκάρντ, δήλωσε σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg πως «Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έχει επιτύχει τη σταθερότητα των τιμών και θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να διατηρήσει τον πληθωρισμό στην ευρωζώνη υπό έλεγχο».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σύγκρουση και στα media (in.gr) για τη συνέντευξη Δημητριάδη στη Real News
- Ουκρανία και Ρωσία αλληλοκατηγορούνται για παραβίαση της εκεχειρίας
- Θαλάσσια ρύπανση στον Πειραιά από ανεφοδιασμό κρουαζιερόπλοιου στον ΟΛΠ
- Η συνέντευξη Δημητριάδη στη Real News, το deal με τη Bright και η σφοδρή επίθεση του ΠΑΣΟΚ
- Ρήτρα ίσης αμοιβής για τις γυναίκες προτείνει το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας
- Εξουδετερώθηκαν τα εκρηκτικά του drone στη Λευκάδα και συνεχίζονται οι έρευνες για την προέλευση
- Εβδομαδιαία ανασκόπηση Μητσοτάκη: Μονόλογος επιτυχιών, απουσιάζουν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τον πληθωρισμό
- Beta Χρηματιστηριακή: Ιστορικό ρεκόρ κερδών και μερισμάτων για τις εισηγμένες το 2025
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








