Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX πέφτει 0,49% στις 23.904 μονάδες
Κόκκινα ταμπλό στο άνοιγμα στις ευρωαγορές με τους επενδυτές να περιμένουν τις κινήσεις της Fed για τα επιτόκια.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX πέφτει 0,49% στις 23.904 μονάδες, στο Λονδίνο ο FTSE χάνει 0,31% στις 9.169 μονάδες και στο Παρίσι ο CAC κινείται χαμηλότερα 0,07% στις 7.707 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ υποχωρεί 0,35% στις 42.262 μονάδες, όπως στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται πτωτικά 0,28% στις 14.888 μονάδες.
Ο χρυσός κατέγραψε σήμερα νέα μεγάλη άνοδο, έφθασε σε νέο ιστορικό υψηλό, στα 3.501 δολάρια την ουγγιά, ενώ το προηγούμενο ρεκόρ καταγράφτηκε μόλις τον Απρίλιο, στις πρώτες συναλλαγές στις αγορές της Ασίας.
Χθες η πρόεδρος Κριστίν Λαγκάρντ, δήλωσε σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg πως «Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έχει επιτύχει τη σταθερότητα των τιμών και θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να διατηρήσει τον πληθωρισμό στην ευρωζώνη υπό έλεγχο».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ομάν: Ανοίγει δυο προσωρινές θαλάσσιες οδούς στο Ορμούζ, χωρίς διόδια
- ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ ΠΡΟΦΙΛ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Ουκρανία: Ρωσικές επιθέσεις προκάλεσαν αναστολή λειτουργίας των εγκαταστάσεων της Naftogaz
- Ευρωπαϊκές αγορές: Μεικτά πρόσημα και βαριές απώλειες 18,6% για Rheinmetall
- Άρειος Πάγος: Ορίστηκαν νέοι εντεταλμένοι ευρωεισαγγελείς έπειτα από αίτημα Φλωρίδη
- Αποστάσεις Μαρινάκη από Αβραμόπουλο: «Φαίνονται πειστικές οι απαντήσεις του…»
- ΛΑΝΑΚΑΜ Α.Ε. - ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΣΕ ΣΩΜΑ 24.06.2026
- IDEAL HOLDINGS A.E. - Ανακοίνωση αγοράς ιδίων μετοχών
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








