Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX υποχωρεί 0,88% στις 24.740 μονάδες
Πέφτουν στο άνοιγμα οι ευρωαγορές με τους επενδυτές να εστιάζουν στις αμερικανικές απειλές για κυρώσεις στις ευρωπαϊκές χωρες για τη Γροιλανδία.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX υποχωρεί 0,88% στις 24.740 μονάδες, στο Λονδίνο ο FTSE διολισθαίνει 0,79% στις 10.115 μονάδες και στο Παρίσι ο CAC πέφτει 0,69% στις 8.056 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ καταγράφει πτώση 0,76% στις 44.847 μονάδες και στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται πτωτικά 0,91% στις 17.536 μονάδες.
Καταιγισμός δηλώσεων από τον Αμερικανό Πρόεδρο. Δήλωσε ότι η ΕΕ δεν θα αντισταθεί πολύ για τη Γροιλανδία, αποκάλυψε μήνυμα του Μακρόν για συνάντηση σε επίπεδο G7, κοινοποίησε ψεύτικο χάρτη με Καναδά, Γροιλανδία και Βενεζουέλα ως αμερικανικά εδάφη, ενώ μίλησε με τον επικεφαλής του ΝΑΤΟ Μαρκ Ρούτε. Επίσης, επιτέθηκε στη Μεγάλη Βρετανία για μια στρατιωτική βάση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η Επιτροπή Ανταγωνισμού ενέκρινε την εξαγορά της ΕΝΤΕΛΕΧΕΙΑ από την AKTOR
- Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ): Στο επίκεντρο θεσμικό πλαίσιο, πράσινη μετάβαση και στήριξη της νησιωτικότητας
- ΥΠΠΟ: Κηρύχθηκε μνημείο το σύνολο της συλλογής φωτογραφιών των 200 εκτελεσθέντων της Καισαριανής
- Επιτροπή Ανταγωνισμού: Ενέκρινε την εξαγορά από την Aktort της «Εντελέχεια ΑΕ»
- Wall Street: Κινείται ανοδικά με ώθηση από την Nvidia
- ΣΒΕ: Νέα Γενική Διευθύντρια η Βίκυ Λοΐζου
- Φυλακές Δομοκού: Συνελήφθη ο αρχιφύλακας για συνέργεια στη δολοφονία του ισοβίτη
- Απεβίωσε ο καθηγητής της Νομικής και τέως Υπουργός, Αντώνης Μανιτάκης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








