Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 υποχωρεί 0,76% στις 611,84 μονάδες
Πτώση σημείωσαν οι ευρωπαϊκές μετοχές σήμερα στο ξεκίνημα των συναλλαγών, με την κλιμάκωση στη σύγκρουση ΗΠΑ-Ιράν να οδηγεί ανοδικά τις τιμές του πετρελαίου, πλήττοντας τις ελπίδες ότι μια διπλωματική λύση μπορεί να βρίσκεται κοντά.
Σε αυτό το κλίμα, ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 υποχωρεί 0,76% στις 611,84 μονάδες και ο δείκτης Eurostoxx 50 χάνει 0,81% στις 5.923 μονάδες.
Στους επιμέρους δείκτες, ο DAX στο Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης διολισθαίνει 0,74% στις 24.488 μονάδες, ο FTSE 100 στο Λονδίνο καταγράφει πτώση 0,51% στις 10.224 μονάδες και ο γαλλικός CAC 40 αποδυναμώνεται 0,69% και τις 8.145 μονάδες.
Στην ευρωπαϊκή περιφέρεια, ο ιταλικός FTSE MIB στο Μιλάνο σημειώνει απώλειες 0,2% στις 49.191 μονάδες ενώ ο IBEX 35 κινείται με -0,51% στις 17.959 μονάδες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Στη φυλακή ο Παπαπέτρου για το σκάνδαλο στο μπάσκετ
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ Δ.Σ. ΣΕ ΣΩΜΑ
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- ΑΑΔΕ: Αναδρομικό 48ωρο «λουκέτο» σε γνωστό νυχτερινό κέντρο για αποδείξεις 4.560 ευρώ
- Ευρωπαϊκές αγορές: Πτωτικό φινάλε εβδομάδας με βουτιά σε Kering και Volvo Cars
- American Express: Απολύει το 5% του προσωπικού της για να «προετοιμαστεί» για την Τεχνητή Νοημοσύνη
- Volkswagen: Τελεσίγραφο εργαζομένων με απειλή απεργιών από την 1η Ιανουαρίου 2027
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








