Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 υποχωρεί 0,76% στις 611,84 μονάδες
Πτώση σημείωσαν οι ευρωπαϊκές μετοχές σήμερα στο ξεκίνημα των συναλλαγών, με την κλιμάκωση στη σύγκρουση ΗΠΑ-Ιράν να οδηγεί ανοδικά τις τιμές του πετρελαίου, πλήττοντας τις ελπίδες ότι μια διπλωματική λύση μπορεί να βρίσκεται κοντά.
Σε αυτό το κλίμα, ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 υποχωρεί 0,76% στις 611,84 μονάδες και ο δείκτης Eurostoxx 50 χάνει 0,81% στις 5.923 μονάδες.
Στους επιμέρους δείκτες, ο DAX στο Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης διολισθαίνει 0,74% στις 24.488 μονάδες, ο FTSE 100 στο Λονδίνο καταγράφει πτώση 0,51% στις 10.224 μονάδες και ο γαλλικός CAC 40 αποδυναμώνεται 0,69% και τις 8.145 μονάδες.
Στην ευρωπαϊκή περιφέρεια, ο ιταλικός FTSE MIB στο Μιλάνο σημειώνει απώλειες 0,2% στις 49.191 μονάδες ενώ ο IBEX 35 κινείται με -0,51% στις 17.959 μονάδες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Οι τιμές κατασκευής κατοικιών στην ΕΕ αυξήθηκαν 48% στη δεκαετία με την Η Ελλάδα να καταγράφει μικρότερο ρυθμό
- Νέες αυξήσεις επιτοκίων από την ΕΚΤ παρά την εκεχειρία στη Μέση Ανατολή ζητά η Σνάμπελ
- Το ευρώ υποχωρεί οριακά στα 1,1357 δολάρια
- 9 στους 10 Έλληνες αναζητούν λύσεις για χαμηλότερο κόστος ενέργειας – Έρευνα EY
- Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων: Η Surprice Mobility άνοιξε εταιρικό σταθμό στο Μιλάνο
- Ανοδος 12,4% για τη μετοχή της Qualcomm με “όπλο” τα 40 δισ. δολάρια εκτός smartphone
- Μεικτά πρόσημα στο ξεκίνημα των ευρωαγορών με το βλέμμα στην τεχνολογία
- Alpha Bank: Πέρασε το όριο του 66,67% στην Alpha Trust Συμμετοχών
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








