Κατανοούν μέλη του κυβερνητικού συνασπισμού στη Γερμανία την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να παραιτηθεί και να προχωρήσει στην προκήρυξη πρόωρων εκλογών, σύμφωνα με την εφημερίδα Rheinische Post.
«Αν δεν διαθέτω πλειοψηφία, δεν μπορώ να περάσω με σιγουριά τα συμφωνηθέντα προαπαιτούμενα. Γι’ αυτό πρέπει κανείς να δείξει κατανόηση προς τον Τσίπρα», επεσήμανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU) για θέματα προϋπολογισμού Έκχαρτ Ρέμπεργκ. «Είναι σημαντικό μετά τις εκλογές να υπάρξει μια σταθερή κυβέρνηση», πρόσθεσε.
«Είναι κατανοητό ότι ο Τσίπρας απευθύνεται ξανά στον λαό με εκλογές. Θα χαιρέτιζα τη δημιουργία ενός νέου κυβερνητικού συνασπισμού με ευρύτερη πλειοψηφία και τη συμμετοχή φιλοευρωπαϊκών κομμάτων», δήλωσε από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) Κάρστεν Σνάιντερ.
Ο Σνάιντερ έσπευσε να υπενθυμίσει ότι «και η νέα ελληνική κυβέρνηση δεσμεύεται από τους όρους που συνδέονται με την παροχή οικονομικής βοήθειας».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΗΠΑ: Εκτίναξη 56,4% στο κόστος καυσίμων για τις αεροπορικές εταιρείες τον Μάρτιο
- Prodea: Το χρονοδιάγραμμα της δημόσιας πρότασης για μετατροπή ομολογιών σε μετοχές
- Δήμος Θεσσαλονίκης και φορείς καλούν σε διαπραγμάτευση Ryanair και Fraport
- Ευρωπαϊκές αγορές: Άλμα 2,22% και υψηλό σχεδόν 3 εβδομάδων
- Θλίψη για την πρόωρη απώλεια του Θεόδωρου Μόσχου 49 ετών, CEO του SMERemediumCap
- ΠΡΟΝΤΕΑ Α.Ε.Ε.Α.Π. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- BriQ Properties: Δωρεάν διάθεση 38.000 ιδίων μετοχών σε στελέχη
- ΔΑΑ: Στα 9,02 εκατ. οι επιβάτες το α΄τετράμηνο με ετήσια άνοδο 5,9% – Οριακά με +1% ο Απρίλιος
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








