Απάντηση στις δηλώσεις Φάμελλου από τον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας
Με αφορμή δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλου για καθολικό αίτημα Δικαιοσύνης και για την υποβολή πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης, ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός απάντησε ως εξής:
«Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας όταν, διαβάζοντας τη δήλωση του κ. Φάμελλου».
Και συνεχίζει: «Είδαμε να χαρακτηρίζει τον Πρωθυπουργό απονομιμοποιημένο. Θα περιμέναμε ο πρόεδρος του κόμματος που η εκλογική του επιρροή και ο αριθμός των βουλευτών του μειώνεται από χρόνο σε χρόνο με πρωτοφανή – για τα δεδομένα της πολιτικής ιστορίας του τόπου – ρυθμό να είναι πιο εγκρατής. Άλλωστε, το γεγονός ότι εδώ και τόσο καιρό προαναγγέλλει την πρόταση δυσπιστίας και δεν μπορεί να την καταθέσει, είναι αποτέλεσμα της συνεχούς απομείωσης του μεγέθους της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του.
Η αμετροέπεια του κ. Φάμελλου φαίνεται ακόμα μεγαλύτερη, αν σκεφτεί κανείς ότι χαρακτηρίζει απονομιμοποιημένο τον Πρωθυπουργό που μετά από 5 νικηφόρες εκλογικές αναμετρήσεις και 6 χρόνια διακυβέρνησης συνεχίζει να προηγείται σε όλες τις δημοσκοπήσεις, με διψήφια διαφορά από τον δεύτερο, που εδώ και καιρό δεν είναι το κόμμα του κ. Φάμελλου».
Τέλος, αναφέρει: «ΥΓ: Το να μιλάει για Δικαιοσύνη ο κ. Φάμελλος και ο ΣΥΡΙΖΑ με τους καταδικασμένους υπουργούς από το Ειδικό Δικαστήριο και με το παρα-υπουργείο Δικαιοσύνης για το οποίο έχει καταγγελθεί από τον ίδιο τον Υπουργό Δικαιοσύνης του, παραμένει πάντα το πιο σύντομο ανέκδοτο!».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Aegean: Στα 47,9 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄εξάμηνο, αυξημένα κατά 109%
- Παπαθανάσης: Όταν λάβουμε 2,3 δισ. ευρώ, θα έχει εκταμιευθεί το 65% των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης
- Χρηματιστήριο: Πτώση 1,18% και λίγο πάνω από τις 2.030 μονάδες – Ράλι 5,42% από Lavipharm
- Μπέσεντ: Νίκη των επενδυτών αν καταργηθούν τα τριμηνιαία οικονομικά αποτελέσματα των εταιρειών
- Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Αποφάσεις για ΓΕΚ-Τέρνα, Κτήμα Κ. Λαζαρίδη, Μύλοι Κεπενού, Metlen και Dask Capital
- ΟΔΔΗΧ: Επανέκδοση ομολόγου στις 17 Σεπτεμβρίου με επιτόκιο 3,625% και έως 250 εκατ. ευρώ
- Wall Street: Νευρικότητα με το βλέμμα στη Fed
- Επιτροπή Ανταγωνισμού: Εγκρίθηκε η απόκτηση της Άκτωρ Παραχωρήσεις από την Aktor
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις