Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προσθέτει ότι «όλα αυτά έρχονται να προστεθούν στα ήδη αναπάντητα από την κυβέρνηση κρίσιμα ερωτήματα
«Η αστυνομία κάνει έφοδο στον ΟΣΕ και κατάσχει τους σκληρούς δίσκους με τα πρωτότυπα ηχητικά των συνομιλιών των Τεμπών. Τώρα! Ένα χρόνο μετά το έγκλημα!» σχολιάζει ο Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Δηλαδή» τονίζει: «Επί ένα χρόνο οι ανακριτικές αρχές δεν επιτελούν το λειτούργημά τους βασιζόμενες στο πρωτότυπο υλικό αλλά στο μονταρισμένο; Δηλαδή ο υπουργός Δικαιοσύνης Γ. Φλωρίδης, που διαβεβαίωνε πως οι ανακριτικές αρχές είχαν τα πρωτότυπα ηχητικά στα χέρια τους από την πρώτη στιγμή, έλεγε ψέματα;».
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προσθέτει ότι «όλα αυτά έρχονται να προστεθούν στα ήδη αναπάντητα από την κυβέρνηση κρίσιμα ερωτήματα: Ποιος διέταξε το μοντάζ; Ποιος διέταξε το μπάζωμα; Ποιος μόνταρε; Ποιος μπάζωσε; Γιατί μόνταρε; Γιατί μπάζωσε; Ποιος έδωσε το μονταρισμένο υλικό σε φιλοκυβερνητικό ΜΜΕ λίγο πριν από το διάγγελμα του Πρωθυπουργού περί “αποκλειστικά ανθρώπινου λάθους”;»
Ο κ. Κασσελάκης τονίζει, καταληκτικά, ότι «σφίγγει ο κλοιός. Καμία συγκάλυψη δε διαρκεί για πάντα».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τραμπ: Έφτασε στο Σαρμ ελ Σέιχ για την σύνοδο εκεχειρίας στη Γάζα με τη συμμετοχή 20 ηγετών
- ΟΔΔΗΧ: Δεν θα πραγματοποιηθεί η δημοπρασία ομολόγων της 15ης Οκτωβρίου
- Τσιάρας για ευλογιά: Θα ερευνηθεί από τη Δικαιοσύνη αν έχει γίνει παράνομος εμβολιασμός
- ΕΒΕΑ: Ενημέρωση στις εταιρείες των οποίων τα στοιχεία του ΓΕΜΗ είναι σε αναστολή
- Wall Street: Κινείται ανοδικά καθώς ο Τραμπ ρίχνει τους τόνους απέναντι στην Κίνα
- Ισραήλ – φόρουμ οικογενειών ομήρων: Μόνο τέσσερις σοροί θα παραδοθούν σήμερα
- Cosmote Telekom: Δωρεάν ημερίδες για ΜμΕ που θέλουν να επεκταθούν στο εξωτερικό
- Τροποποιημένα τα δρομολόγια πλοίων λόγω της απεργίας της Τρίτης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις