Στον έλεγχο της Σκλαβενίτης περνά η αλυσίδα AS Αγορά, καθώς οι δυο πλευρές υπέγραψαν το σχετικό προσύμφωνο. Η ολοκλήρωση του deal, δηλαδή της εξαγοράς της αλυσίδας από τη Λάρισα από τη Σκλαβενίτης, τοποθετείται μέσα στο έτος.
_x000D_
Με αυτή τη νέα εξαγορά, η αλυσίδα Σκλαβενίτης, αποκτά 9 καταστήματα της AS Αγορά, τζίρο άνω των 10 εκατ. ευρώ ενώ παράλληλα ενισχύει τη θέση της στο Θεσσαλικό κάμπο.
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Πέρυσι σε επίπεδο ομίλου η Σκλαβενίτης πέτυχε αύξηση πωλήσεων 12% -δηλαδή πολλαπλάσια από το μέσο όρο της αγοράς- με αποτέλεσμα αυτές να αγγίξουν τα 4,5 δις ευρώ, ενώ με υψηλότερους ρυθμούς από το σύνολο της αγοράς «τρέχουν» οι πωλήσεις της και τη φετινή χρόνια.
_x000D_
Σε ότι αφορά το επενδυτικό πλάνο της Σκλαβενίτης, αυτό θα κινηθεί τη φετινή χρόνια στα επίπεδα των 60-70 εκατ. ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πιερρακάκης – Τράπεζες: 2 – 0
- Xenia: Ο πρωταγωνιστής της ελληνικής ελιάς από την Ηλεία που, που δίνει μάχη για τη νέα γενιά καταναλωτών
- Πεντάσφαιρη Πορτογαλία με σόου κόντρα στο Ουζμπεκιστάν (5-0) από τον ασταμάτητο Ρονάλντο
- ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - Αριθμός δικαιωμάτων ψήφου και ύψος Μετοχικού Κεφαλαίου
- ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. 24 – 06- 2026
- ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΞΙΩΝ 24 – 06 – 2026
- ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ (1) ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΡΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ (2) ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΛΗΘΕΝΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ.
- ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΕΩΝ, ΚΟΙΝΩΝ, ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑ ΨΗΦΟΥ ΑΥΛΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ, ΕΚΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ “ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ”
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








