Η θυγατρική της Unismack στις ΗΠΑ ιδρύθηκε το 2022 και για το 2024, κατά δηλώσεις του Προέδρου της Δημήτρη Στρατάκη, αναμένει τζίρο 30 εκατ. ευρώ
Συνεχίζει την πορεία της στις ΗΠΑ η εταιρεία παραγωγής σνακ Snackcraft, θυγατρική της Unismack, η οποία ξεκίνησε από το Κιλκίς το 2008 από την οικογένεια Στρατάκη.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας επενδυτικών συμβούλων The Right Place, Inc., η SnackCraft θα επεκτείνει τα κεντρικά της γραφεία στην πόλη του Kentwood, δημιουργώντας έως και 37 νέες θέσεις εργασίας και 29,9 εκατομμύρια δολάρια σε επενδύσεις κεφαλαίου.
Σημειώνεται ότι η SnackCraft ιδρύθηκε στο Kentwood το 2022 ως η πρώτη επιχείρηση της Unismack στη Βόρεια Αμερική έδρα των Η.Π.Α. Κατά όσα αναφέρονται στην ίδια ανακοίνωση «η εταιρεία αντιμετωπίζει ραγδαία αυξανόμενη ζήτηση για τα προϊόντα της και ήδη σχεδιάζει να επεκταθεί στην υπάρχουσα θέση της».
Η Unismack ιδρύθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2008 και εξειδικεύεται στην κατασκευή υψηλής ποιότητας, φυσικών ψημένων σνακ που είναι απαλλαγμένα από αλλεργιογόνα και τεχνητά συστατικά. Τα πορτφόλιο των προϊόντων της SnackCraft περιλαμβάνει ψημένα κράκερ, τσιπς τορτίγιας, σνακ πέλλετ και ψημένα σνακ εξέλασης από μοναδικά συστατικά όπως αλεύρι φακής, αλεύρι ρεβιθιών, αλεύρια λαχανικών, καλαμπόκι ολικής αλέσεως, διάφορους σπόρους και άλλα καινοτόμα φυσικά συστατικά.
Κατά τις πρώτες πληροφορίες, η εταιρεία σχεδιάζει μια επέκταση 186 τμ που θα οδηγήσει σε συνολικά 311 τμ χώρου παραγωγής, αποθήκευσης και διανομής.
«Η επέκταση καταδεικνύει τη δέσμευσή μας στην περιοχή και δίνει τη δυνατότητα μελλοντικής ανάπτυξης τόσο για υπάρχουσες όσο και για νέες ευκαιρίες πελατών, καθώς και για την εξασφάλιση της μακροπρόθεσμης πλατφόρμας παραγωγής τροφίμων της SnackCraft», δήλωσε ο Joseph F. Riley, Διευθύνων Σύμβουλος της SnackCraft.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Λ. Παπακωνσταντίνου για IPO Attica: Δεσμευόμαστε για διανομή μερίσματος του 60% των κερδών μετά φόρων
- “Μέσα μου υπάρχει φωτιά”: Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε ότι επέστρεψε για να ξαναγράψει ιστορία
- Στάσσης: «Η μεταμόρφωση της ΔΕΗ είναι πλέον πραγματικότητα. Απόδοση 866% στους μετόχους από το 2021»
- Χρηματοδοτικό πρόγραμμα 24,6 εκατ. ευρώ για την κατασκευή της οδού Πόντου στην Καλαμαριά
- Πάνω από 1,1 δισ. ευρώ οι ταξιδιωτικές εισπράξεις τον Απρίλιο με αύξηση 9,5%
- Διεθνής διάκριση για την Piraeus Factoring στα FCI Awards 2026
- Στο στοίχημα του Υπερταμείου: Από τις αποεπενδύσεις στις επενδύσεις με σχέδιο 10 δισ. ευρώ σε εξέλιξη
- Μικροδέματα Shein και Temu: Από 1η Ιουλίου ο νέος δασμός 3 ευρώ της ΕΕ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








