Μητέρα του Βασίλη Καλογήρου, που πέθανε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και πρώην Εισαγγελέας Εφετών Λάρισας, επόπτρια του ανακριτή Μπακαΐμη, από την οποία αφαιρέθηκε η εποπτεία της ανάκρισης των Τεμπών
Η μητέρα του Βασίλη Καλογήρου σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναδημοσίευσε στοιχεία από την προσφυγή της κατά της εισαγγελικής διάταξης για τον θάνατο του γιου της, καθώς υποστηρίζει ότι δολοφονήθηκε. Να θυμίσουμε πως η μητέρα του Βασίλη Καλογήρου είναι η Σοφία Αποστολάκη, είναι η πρώην Εισαγγελέας Εφετών Λάρισας και επόπτρια του ανακριτή Μπακαΐμη, από την οποία αφαιρέθηκε στις 18.03.2023 η εποπτεία της ανάκρισης των Τεμπών.
Ειδικότερα, η κυρία Αποστολάκη σε ανάρτηση στο Facebook, έγραψε: “Τα βασικά στοιχεία της έκθεσης προσφυγής μας κατά της απορριπτικής Διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, με την διευκρίνιση ότι όλη τη δικογραφία την πήραμε και είδαμε τα στοιχεία της για πρώτη φορά, μετά την απορριπτική Διάταξη.
Μέχρι τότε δεν γνωρίζαμε καμία ενέργεια της Ασφάλειας Λάρισας και του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας και ήδη Αντεισαγγελέα Εφετών Λάρισας, εκτός από τις κατ’ επανάληψιν απορριπτικές πράξεις των αιτημάτων μας”.
Την ανάρτησή της συνοδεύει ένα δημοσίευμα, το οποίο παρέθετε μέρος της προσφυγής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σε τροχιά ύφεσης η μεγάλη πυρκαγιά σε Βοιωτία και Δυτική Αττική
- Επένδυση 2 δισ. ευρώ από τη Rabobank σε τεχνητή νοημοσύνη και τεχνολογία
- Επίθεση σε ελληνόκτητο πλοίο στα Στενά του Ορμούζ – Αγνοείται μέλος του πληρώματος
- Deloitte: 8 στους 10 CEOs εμπιστεύονται την εταιρεία τους αλλά φοβούνται τις γεωπολιτικές εξελίξεις
- Ψάθα: Στην FAA η διερεύνηση της συντριβής των ελικοπτέρων – Συνελήφθη 49χρονος που μπήκε στον αποκλεισμένο χώρο
- Υπεγράφη η απόφαση για τη βιώσιμη διαχείριση της λίμνης Δοϊράνης
- UBS: Ψήφος εμπιστοσύνης στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ με σύσταση «Buy» και τιμή – στόχο τα 55 ευρώ
- Εθνική Τράπεζα: Ευρώπη και τρόφιμα κρατούν τις ελληνικές εξαγωγές σε θετική τροχιά
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








