Κατά τη διενέργεια ελέγχων στην επιχείρηση «ΚΡΕΑΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΔΑΒΟΥΤΗΣ ΑΕ»
Μπιφτέκι κοτόπουλο ανακαλεί από την αγορά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων καθώς διαπιστώθηκε η παρουσία του μικροοργανισμού Salmonella spp.
Το επικίνδυνο τρόφιμο «Κεμπάπ κοτόπουλο-Μπιφτέκι κοτόπουλο (τύπου κεμπάπ) κατεψυγμένο» βάρος: 600 γρ., αριθ. παρτίδας: L 14223, ημ. ανάλωσης έως: 22.05.2024., εντοπίστηκε σε δειγματοληψία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής, κατά τη διενέργεια ελέγχων στην επιχείρηση «ΚΡΕΑΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΔΑΒΟΥΤΗΣ ΑΕ» στην οδό Εργασίας 15 & Παναγούλη, στην Νέα Ιωνία Αττικής.
Μετά από την εργαστηριακή εξέταση του ανωτέρω δείγματος από το Τμήμα Υγιεινής Τροφίμων της Δ/νσης Κτηνιατρικού Κέντρου Αθηνών, διαπιστώθηκε η παρουσία του μικροοργανισμού.
Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το συγκεκριμένο προϊόν, να μην το καταναλώσουν.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Α.Τ.Ε. - ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
- “Ελευθέριος Βενιζέλος”: Αποδεσμεύονται οι πτήσεις – Τι λένε Κυβέρνηση, ΥΠΑ, ελεγκτές και ΟΤΕ για το σημερινό black out σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας
- ΟΤΕ: Κανένα τεχνικό πρόβλημα στα κυκλώματα
- Πώς μπορεί να γίνει “ανέπαφη” κλοπή της τραπεζικής κάρτας σας
- Eιδικό στρατιωτικό επιτελείο εγκαθιστά η Κολομβία στα σύνορα με τη Βενεζουέλα
- Πέθανε στα 74 του από έμφραγμα ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης
- Σερβία για σύλληψη Μαδούρο: Το διεθνές δίκαιο δεν λειτουργεί – Δημιουργεί κακό προηγούμενο η στάση των ΗΠΑ
- Χάκερς υπέκλεψαν εμπιστευτικά έγγραφα από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








