Στη Νέα Σμύρνη ψήφισε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ - Χαίρομαι που με φωνάζετε με το μικρό μου όνομα, είπε στα τηλεοπτικά συνεργεία, μετά θα πάω στο αεροδρόμιο να παραλάβω τη μητέρα μου
Στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Σμύρνη προσήλθε λίγο πριν τις 12:40 ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.
Όταν πήρε το ψηφοδέλτιο στα χέρια και πριν να μπει στο παραβάν οι παριστάμενοι στο εκλογικό κέντρο χειροκρότησαν τον Στέφανο Κασσελάκη.
Ο ίδιος ζήτησε, μάλιστα, από εικονολήπτες, δημοσιογράφους και φωτογράφους να του δώσουν λίγο χώρο για να ελεγχθούν σωστά τα στοιχεία του.
Χαίρομαι που με λέτε με το μικρό μου όνομα, είπε στα τηλεοπτικά συνεργεία, έβαλε το χέρι στην καρδιά και έριξε το ψηφοδέλτιο στην κάλπη.
Στη δήλωσή του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο Στέφανος Κασσελάκης ευχαρίστησε «όλο τον κόσμο που έχει ψηφίσει, έχουμε χρόνο όλα κρίνονται σήμερα».
«Χιλιάδες κόσμου είναι εγγυητής της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ και της σύγχρονης κυβερνώσας αριστεράς που έχει ανάγκη η Ελλάδα, Όλοι οφείλουμε να τους ακούσουμε. Να είμαστε όλοι μαζί από Δευτέρα» κατέληξε ο κ. Κασσελάκης.
Ανακοίνωσε, τέλος, ότι από τη Νέα Σμύρνη θα μεταβεί στο αεροδρόμιο για να παραλάβει τη μητέρα του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Επίδομα 400 ευρώ: Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς
- Μαθήματα ενέργειας από Αντώνη Σαμαρά σε Μητσοτάκη: Έξι προτάσεις για φθηνότερο ρεύμα και στήριξη της ελληνικής περιφέρειας
- Νέα πολιτική σελίδα στο Ισραήλ με Άιζενκοτ;
- Γάζα: Η κακοκαιρία σαρώνει καταυλισμούς – Χωρίς στέγη χιλιάδες οικογένειες μετά τις πλημμύρες
- Τραπεζικό χάος στην Παραγουάη: 1,2 εκατ. καταθέτες πήραν πίσω τα χρήματά τους
- Κλειστοί δρόμοι για τον Μαραθώνιο 2026: Όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
- Ρούμπιο: Σκληρή γραμμή στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τις συγκρούσεις συμφερόντων ενόψει διεργασιών
- Επίθεση με έξι νεκρούς στην Κρακοβία: «Βλέπουν» ακροδεξιά κίνητρα
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







