Επικράτησε με 2-0 σετ (6-1, 6-4) του Νορβηγού Κάσπερ Ρουντ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 σετ (6-1, 6-4) του Νορβηγού Κάσπερ Ρουντ στον τελικό και κατέκτησε για τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια τον τίτλο στο Monte Carlo Masters.
Ο Νορβηγός ήταν αυτός που σέρβιρε στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και υπερασπίστηκε το σερβίς του, κάνοντας το 1-0, ωστόσο η απάντηση του Έλληνα πρωταθλητή ήταν εμφατική. Ο Τσιτσιπάς έκανε το 1-1 με λαβ γκέιμ και άμεσα πήρε το πάνω χέρι, καθώς έκανε μπρέικ και μπήκε μπροστά με 2-1, πανηγυρίζοντας επτά συνεχόμενους πόντους στο δεύτερο και το τρίτο γκέιμ του τελικού. Ο Ρουντ είχε μπρέικ πόιντ, αλλά το έσβησε ο Τσιτσιπάς και κάπου εκεί κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό το πρώτο σετ. Ο 25χρονος τενίστας έκανε και δεύτερο μπρέικ στη συνέχεια και πέρασε μπροστά με 4-1, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά στο σημείο αυτό την κατάκτηση του πρώτου σετ, που ήρθε πολύ εύκολα (6-1), κατακτώντας έξι συνεχόμενα γκέιμς.
Ο Τσιτσιπάς άρχισε το δεύτερο σετ, από εκεί που τελείωσε το πρώτο. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας πήρε έβδομο συνεχόμενο γκέιμ, κάνοντας το 1-0 στο δεύτερο σετ, αν και ο Ρουντ βρέθηκε να έχει μπρέικ πόιντ. Ο Νορβηγός απάντησε με λαβ γκέιμ για το 1-1 και σπατάλησε ακόμη μία ευκαιρία για μπρέικ στη συνέχεια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μ. Ανατολή: Οι ναυτιλιακές αρχίζουν να αποφεύγουν τα Στενά του Ορμούζ, ενώ αυξάνονται τα ναύλα
- Μαρία Ρίτα Γκάλι (ΔΕΣΦΑ): Οι υποδομές φυσικού αερίου διασφαλίζουν ότι έχουμε αξιόπιστη ενέργεια
- Το smartphone της εταιρείας Τραμπ πιθανότατα θα κατασκευαστεί στην Κίνα
- ΠΑΣΟΚ προς Εισαγγελία του Αρ. Πάγου: Μετά το βαρύ πρόστιμο της Κομισιόν θα ασχοληθεί με τον ΟΠΕΚΕΠΕ;
- Επ. Ανταγωνισμού: Ενέκρινε την εξαγορά της Sun Force One από Aktor Ανανεώσιμες – Green Line
- Κάπρι: Τσουχτερά πρόστιμα για τους “κράχτες” των καταστημάτων
- Μασούτης: Εγκαίνια στο νέο κατάστημα στην Ηγουμενίτσα
- ΕΚΠΟΙΖΩ: Ψευδοοικολογική ταυτότητα στις αεροπορικές εταιρίες παρά τις βελτιώσεις
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις