Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει διοριστεί από την κυβέρνηση και είχε συντάξει το περίφημο πόρισμα για τις υποκλοπές
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 11.00 π.μ., ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, θα επισκεφθεί την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κα Γεωργία Αδειλίνη, με αντικείμενο την ασφάλεια των σιδηροδρομικών μεταφορών.
Στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται εάν ο υπουργός θα καταθέσει σχετικά στοιχεία, αλλά η επίσκεψή του σίγουρα δεν έχει εθιμοτυπικό χαρακτήρα.
Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει διοριστεί από την κυβέρνηση και είχε συντάξει το περίφημο πόρισμα για τις υποκλοπές. Από την πλευρά της η κυβέρνηση είχε απορρίψει αίτημα της αντιπολίτευσης για κλήση της εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη για τις υποκλοπές από την επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η Γερμανία το χρυσό στο Eurobasket 83-88 την Τουρκία
- Αντετοκούνμπο: «Αν ο Σπανούλης δεν είναι στην Εθνική δεν θα είμαι κι εγώ»
- Αντετοκούνμπο: «Finally, I fucking did it»
- Τουρκικό ΥΠΕΞ για Γενοκτονία Ελλήνων της Μικράς Ασίας: Αλαζονικές οι δηλώσεις των ελληνικών αρχών
- Τόπε και τόκανε: Η Εθνική με μεγάλη ψυχή πήρε το χάλκινο στο Eurobasket
- Μυλωνάκης για δημοσίευμα»: Καμία Εισαγγελία δεν είναι στην «πόρτα» μου
- Γεραπετρίτης: Άμεσα η έναρξη συζητήσεων για οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών με Λιβύη
- Θρήνος στο παγκόσμιο μποξ: Ο Ρίκι Χάτον πέθανε σε ηλικία 46 ετών
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις